Lapsille suunniteltu 199 euron Xplora 5 -kellopuhelin saapui Suomeen

Janne Yli-Korhonen

Lapsille suunniteltu 199 euron Xplora 5 -kellopuhelin saapui Suomeen
Lapsille suunniteltu Xplora 5 -kellopuhelin on nyt saatavilla Suomessa. Aiemmin Suomessa on tullut myyntiin myös Xplora 4 -kellopuhelin, johon nähden uusi versio tarjoaa pitkälti samat ominaisuudet.

Rannekellopuhelin käyttää 1,4-tuumaista 240 x 240 -resoluution TFT-näyttöä, jonka yläpuolella on 2 megapikselin kamera selfieitä varten. Laitteen sisällä on Qualcomm-mikrosiru sekä 800 mAh akku, josta luvataan riittävän virtaa 72 tunniksi tai 5 tuntia puheaikaa.

Xplora 5 -kellopuhelimella voi soittaa ja lähettää viestejä, mutta siinä ei ole älypuhelimista tuttuja pelejä tai sosiaalisen median sovelluksia, eikä internet-yhteyttä. GPS-yhteyden avulla vanhemmat voivat seurata omasta puhelimestaan missä lapsi menee.

Kellopuhelin on myös iskunkestävä ja sisältää IP68-luokituksen. Laitteessa on myös askelmittari, joka auttaa aktivoimaan lasten päivittäisiä liikuntatavoitteita.

Xplora 5 kellopuhelin edestäpäin kuvattuna"Me Xploralla ymmärrämme vanhempien paineet hankkia lapselleen älypuhelin, mutta samalla haluamme tukea vanhempien tavoitetta pitää lapset mahdollisimman pitkään kiinni elävässä elämässä, leikin, liikunnan ja sosiaalisten suhteiden kautta. Siksi Xplora toimii aktiivisesti mm. iltapäiväkerhojen ja urheiluseurojen sekä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa yhteistyössä Suomessa", kertoo Xplora Mobile Oy:n toimitusjohtaja Timo Vaskio.

Kellopuhelimessa on valmiiksi asennettu XPLORA Mobilen SIM-kortti ja liittymän hinta on 10/11/12 € kuukaudessa.

Xplora 5 -kellopuhelimet ovat myynnissä xplora.fi-verkkokaupan lisäksi myös Verkkokauppa.com, Giganteissa, Prismoissa, Euronics ja Power -kaupoissa, sekä Elisa verkkokaupassa kautta maan. Laitteen suositushinta on 199 euroa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.