Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Mapsiin merkittävä päivitys Androidilla - enää et eksy kartalle

Puhelinvertailu

Google Mapsiin merkittävä päivitys Androidilla - enää et eksy kartalle
Google Mapsiin on lisätty uusi ominaisuus, joka ottaa hyötykäyttöön jatkuvasti kasvaneet kännyköiden ruudut.

Uusi ominaisuus mahdollistaa suurilla näytöillä varustettujen kännyköiden kanssa navigoinnin, jossa ruutu on jaettu kahtia: alareunassa näkyy sen hetkinen navigointi kartalla, kuten tavallista, mutta yläosassa näkyykin sen hetkisen sijainnin StreetView-katunäkymä.

Ominaisuus on varsin näppärä tilanteissa, joissa täsmällisestä oikeasta osoitteesta ei ole ihan täyttä varmuutta, esim. valtavien kaupunkikeskustojen kortteleiden yhteydessä. Ominaisuus on käytettävissä sekä autoa ajettaessa että kävellessä, mutta todennäköisesti ominaisuuden hyödyt ovat suurimmat juurikin kävellessä.

Ominaisuus vaikuttaa olevan tarjolla ainoastaan Android-käyttäjille ja se on jaeltu palvelinpään päivityksenä, eli Mapsin päivittäminen sovelluskaupasta ei tuo ominaisuutta käyttöön, vaan ainoastaan odottaminen auttaa. Ominaisuus huomattiin Reddit-ketjussa ja siitä jaettiin myös kuvakaappaus:Google Street view splitscreenHalutessaan jaetusta ruudusta pääsee toki eroon, napauttamalla joko katunäkymää tai karttaa, jolloin valittu osa valtaa koko ruudun.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.