>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ookla Speedtest osaa nyt kertoa kuinka hyvä nettiyhteys sinulla on videoiden katseluun

Janne Yli-Korhonen

Ookla Speedtest osaa nyt kertoa kuinka hyvä nettiyhteys sinulla on videoiden katseluun
Suosittu nettiyhteyden testaustyökalu Ookla Speedtest on saanut uuden ominaisuuden, joka testaa nettiyhteyden sopivuuden videoiden katseluun.

Uusi testausominaisuus on ensimmäisenä käytettävissä iOS-versiossa (versio 4.3) ja myöhemmin se tulee Android-käyttöjärjestelmälle sekä selaimeen.

Speedtest on jo vuosia kyennyt testaamaan nettiyhteyden toimivuutta ja nopeutta, mutta nettiyhteyden sopivuutta videoiden katseluun ei kuitenkaan suoraa voi tällä tavalla testata, sillä videoliikennettä käsitellään hieman eri tavalla muuhun nettiliikenteeseen nähden.

Tätä varten Speedtest-sovellukseen on kehitetty oma työkalu videoliikenteelle, joka toistaa oikean videon nettiyhteyden testaamiseksi. Tuloksena sovellus kertoo, että millä resoluutiolla videon toistaminen onnistuu bufferointia ja pätkimistä.

Speedtestin videotesti näyttää kuinka hyvä nettiyhteys on videon suoratoistoon


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.