>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookilta tulossa älykello?

Petteri Pyyny

Facebookilta tulossa älykello?
Harva mieltää Facebookia laitevalmistajaksi, mutta yhtiö itse asiassa on maailman toiseksi suurin virtuaalilasien valmistaja sisaryhtiönsä Oculuksen kautta. Facebook ei ole kuitenkaan tähän asti juurikaan osoittanut kiinnostusta laitevalmistuksen perään.

Nyt tähän saattaa tulla muutos: huhut kertovat, että yhtiö on suunnittelemassa omaa älykelloa, joka keskittyisi terveystietoihin sekä - luonnollisesti - viestintään.

Suunnitelmissa on älykello, joka olisi itsenäinen eli se ei vaatisi kumppanikseen puhelinta, vaan hoitaisi tiedonsiirron kellon omalla nettiyhteydellä. Samat lähteet kertovat älykelloprojektin tähtäävän julkaisuun vuonna 2022 ja laitteen pohjautuvan avoimen lähdekoodin versioon Androidista - siis ilman Googlen palveluita.

Luonnollisesti Facebookin erilaisissa yksityisyyskohuissa tahriutunut maine asettaa omat kysymysmerkkinsä tällaisen projektin taustalle: moniko haluaa antaa terveystietonsa yhtiölle, jonka yksityisyydensuoja ei ole mitenkään nuhteettomassa maineessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.