Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: iPhone 13:een tulossa always-on-display

Petteri Pyyny

iPhoneen tulossa uusista Androideista tuttu, vihattu ja rakastettu ominaisuus?
Markkinahuhujen mukaan syksyllä julkaistaviin seuraaviin iPhone-malleihin olisi tulossa ns. always-on-display, eli näyttö, joka on aina päällä.

Kyseinen ominaisuus on ollut osalla Android-valmistajista käytössä kalliimman pään laitevalikoimassa jo pidemmän aikaa ja se on pikkuhiljaa yleistynyt kattamaan lähes kaikki huipputason Android-mallit. Jotkut ominaisuutta eivät voi sietää, jotkut sitä rakastavat - mutta onneksi sen voi kytkeä yleensä päälle ja pois asetuksista.

Huhujen mukaan tuleviin iPhone-malleihin toiminto olisi tulossa 120Hz LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) näytön ansiosta. Sen avulla puhelimen ollessa näennäisesti näyttö pois päältä, näytöllä näkyisivät silti kellonaika sekä saapuneet ilmoitukset.

AppleInsiderin huhujen mukaan myös muita uudistuksia olisi jo tiedossa: laajakulmakameroihin olisi tulossa merkittäviä parannuksia ja MagSafe-magneetit olisivat jatkossa vahvemmat.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.