Huhu: iPhone 13:een tulossa always-on-display

Petteri Pyyny

iPhoneen tulossa uusista Androideista tuttu, vihattu ja rakastettu ominaisuus?
Markkinahuhujen mukaan syksyllä julkaistaviin seuraaviin iPhone-malleihin olisi tulossa ns. always-on-display, eli näyttö, joka on aina päällä.

Kyseinen ominaisuus on ollut osalla Android-valmistajista käytössä kalliimman pään laitevalikoimassa jo pidemmän aikaa ja se on pikkuhiljaa yleistynyt kattamaan lähes kaikki huipputason Android-mallit. Jotkut ominaisuutta eivät voi sietää, jotkut sitä rakastavat - mutta onneksi sen voi kytkeä yleensä päälle ja pois asetuksista.

Huhujen mukaan tuleviin iPhone-malleihin toiminto olisi tulossa 120Hz LTPO (low-temperature polycrystalline oxide) näytön ansiosta. Sen avulla puhelimen ollessa näennäisesti näyttö pois päältä, näytöllä näkyisivät silti kellonaika sekä saapuneet ilmoitukset.

AppleInsiderin huhujen mukaan myös muita uudistuksia olisi jo tiedossa: laajakulmakameroihin olisi tulossa merkittäviä parannuksia ja MagSafe-magneetit olisivat jatkossa vahvemmat.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.