Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kovien olosuhteiden Galaxy XCover 5 -puhelin

Janne Yli-Korhonen

Samsungilta kovien olosuhteiden Galaxy XCover 5 -puhelin
Samsung tuo markkinoille uuden kestävän puhelimen. Galaxy XCover 5 on Samsungin mukaan kehitetty sekä kenttä- ja tuotantotöihin että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin.

"XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla", kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

kestävä Galaxy XCover käyttää 5,3-tuumaista näyttöäEtupuoli on varustettu 5,3-tuumaisella HD+ TFT -näytöllä. Glove Touch -toiminto lisää kosketusnäytön paineherkkyyttä, mikä mahdollistaa puhelimen käytön käsineiden kanssa.

Galaxy XCover 5 kestää kovempaa kohtelua parannetun iskunvaimennuksen myötä. IP68-suojaluokitus puolestaan varmistaa, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis. Laite kestää peräti 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen ja on kokonaan suojattu kosteudelta.

Sisällä on Exynos 850 -suoritin, 4 GB RAM-muistia ja 64 GB sisäistä tallennustilaa (sekä muistikorttipaikka). 3000 mAh akun voi käyttäjä itse vaihtaa. Sen lataus onnistuu 15W teholla USB- ja POGO-pinniliitännän kautta.

Galaxy XCover 5:ssä on 16 megapikselin (F1.8) takakamera ja edessä on 5 megapikselin (F2.2) etukamera.

Lisäksi laitteessa on XCover Key -painike, jolla voi avata haluamansa sovelluksen. Galaxy XCover 5 on suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla. Käyttöjärjestelmäversio on Android 11.

Galaxy XCover 5 saapuu myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.