Samsungilta kovien olosuhteiden Galaxy XCover 5 -puhelin

Janne Yli-Korhonen

Samsungilta kovien olosuhteiden Galaxy XCover 5 -puhelin
Samsung tuo markkinoille uuden kestävän puhelimen. Galaxy XCover 5 on Samsungin mukaan kehitetty sekä kenttä- ja tuotantotöihin että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin.

"XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla", kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

kestävä Galaxy XCover käyttää 5,3-tuumaista näyttöäEtupuoli on varustettu 5,3-tuumaisella HD+ TFT -näytöllä. Glove Touch -toiminto lisää kosketusnäytön paineherkkyyttä, mikä mahdollistaa puhelimen käytön käsineiden kanssa.

Galaxy XCover 5 kestää kovempaa kohtelua parannetun iskunvaimennuksen myötä. IP68-suojaluokitus puolestaan varmistaa, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis. Laite kestää peräti 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen ja on kokonaan suojattu kosteudelta.

Sisällä on Exynos 850 -suoritin, 4 GB RAM-muistia ja 64 GB sisäistä tallennustilaa (sekä muistikorttipaikka). 3000 mAh akun voi käyttäjä itse vaihtaa. Sen lataus onnistuu 15W teholla USB- ja POGO-pinniliitännän kautta.

Galaxy XCover 5:ssä on 16 megapikselin (F1.8) takakamera ja edessä on 5 megapikselin (F2.2) etukamera.

Lisäksi laitteessa on XCover Key -painike, jolla voi avata haluamansa sovelluksen. Galaxy XCover 5 on suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla. Käyttöjärjestelmäversio on Android 11.

Galaxy XCover 5 saapuu myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.