Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja

Janne Yli-Korhonen

Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja
Fitbit esitteli uuden version lapsille suunnatusta Ace-aktiivisuusrannekkeesta. Ace 3 tarjoaa nyt entistä pidempää akunkestoa, uusia interaktiivisia kellotauluja ja lapsiystävällisen muotoilun.

Yli 6-vuotiaille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusrannekkeen tavoitteena on saada lasta innostumaan liikunnasta olosuhteista riippumatta. Liikkumismuistutukset motivoivat ottamaan vähintään 250 askelta tunnissa päivittäisen 60 aktiivisuusminuutin saavuttamiseksi. Ranneke osaa myös seurata unta ja muistuttaa nukkumaanmenoajoista.

Fitbit Ace 3 aktiivisuusrannekkeen näyttö

Omaa liikkumistaan voi seurata tarkastelemalla tietoja kirkkaalta, helppokäyttöiseltä kosketusnäytöltä. Kellotaulua voi mukauttaa erilaisilla animoiduilla kellotauluhahmoilla. Animoidut kellotaulut esittävät pupua, kissaa, marsilaista ja avaruusalusta. Kello on myös vedenpitävä ja sen akun luvataan kestävän jopa 8 päivän ajan.Vanhemmat voivat perustaa perhetilin, jonka kautta he voivat hallita ja suojata laitetta käyttävän yksityisyyttä. Fitbit Family -tilin avulla vanhemmat voivat helposti nähdä lapsensa aktiviteetit sovelluksen sisäisestä Parent View -näkymästä, hallita sovelluksessa näkyvää sisältöä ja hyväksyä ystäväpyynnöt.

Fitbit Ace 3 on ennakkotilattavissa tänään Fitbit.com verkkokaupassa hintaan 79,95 euroa ja suurimmilta jälleenmyyjiltä, maailmanlaajuisesti jälleenmyyjillä 15. maaliskuuta alkaen. Suomessa jälleenmyyjiä ovat Gigantti, Power ja XXL.


Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy A13 5G – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy A13 5G
149 € Elisa
179 € Kärkkäinen
179 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 Lite 5G
459 € CDON
459 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 554 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.