Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja

Janne Yli-Korhonen

Fitbitin lapsille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusranneke tarjoaa nyt pidempää akunkestoa ja uusia interaktiivisia kellotauluja
Fitbit esitteli uuden version lapsille suunnatusta Ace-aktiivisuusrannekkeesta. Ace 3 tarjoaa nyt entistä pidempää akunkestoa, uusia interaktiivisia kellotauluja ja lapsiystävällisen muotoilun.

Yli 6-vuotiaille suunnattu Ace 3 -aktiivisuusrannekkeen tavoitteena on saada lasta innostumaan liikunnasta olosuhteista riippumatta. Liikkumismuistutukset motivoivat ottamaan vähintään 250 askelta tunnissa päivittäisen 60 aktiivisuusminuutin saavuttamiseksi. Ranneke osaa myös seurata unta ja muistuttaa nukkumaanmenoajoista.

Fitbit Ace 3 aktiivisuusrannekkeen näyttö

Omaa liikkumistaan voi seurata tarkastelemalla tietoja kirkkaalta, helppokäyttöiseltä kosketusnäytöltä. Kellotaulua voi mukauttaa erilaisilla animoiduilla kellotauluhahmoilla. Animoidut kellotaulut esittävät pupua, kissaa, marsilaista ja avaruusalusta. Kello on myös vedenpitävä ja sen akun luvataan kestävän jopa 8 päivän ajan.Vanhemmat voivat perustaa perhetilin, jonka kautta he voivat hallita ja suojata laitetta käyttävän yksityisyyttä. Fitbit Family -tilin avulla vanhemmat voivat helposti nähdä lapsensa aktiviteetit sovelluksen sisäisestä Parent View -näkymästä, hallita sovelluksessa näkyvää sisältöä ja hyväksyä ystäväpyynnöt.

Fitbit Ace 3 on ennakkotilattavissa tänään Fitbit.com verkkokaupassa hintaan 79,95 euroa ja suurimmilta jälleenmyyjiltä, maailmanlaajuisesti jälleenmyyjillä 15. maaliskuuta alkaen. Suomessa jälleenmyyjiä ovat Gigantti, Power ja XXL.


Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
326 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -33%

Xiaomi 12X
707 € Proshop
891 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1328 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.