Facebook helpottaa uusimpien julkaisujen näkemistä algoritmin ehdottamien julkaisujen sijaan

Janne Yli-Korhonen

Facebook helpottaa uusimpien julkaisujen näkemistä algoritmin ehdottamien julkaisujen sijaan
Facebook on tiedottanut uusista ominaisuuksista. Näiden joukkoon kuuluu uusimpien julkaisujen näkeminen algoritmin ehdottamien julkaisujen sijaan.

Facebookin sovellusta käytettäessä ja selatessa feediä alaspäin yläreunaan ilmestyy uusi palkki. Tästä palkista voi helposti ja nopeasti valita näytettäväksi uusimmat julkaisut.

Facebookissa voi merkitä tietyt kaverit tai sivut suosikeiksi, jolloin Facebook näyttää näiden henkilöiden tai sivujen julkaisuja useammin uutisvirrassa. Nyt myös suosikkien julkaisut näkee nopeasti tämän saman yläreunan palkin kautta.

Uudistus löytyy ensimmäisenä Androidilla ja iOS:n sovellukselle tämä tulee seuraavien viikkojen aikana. Selaimen Facebookin versiosta ei erikseen mainittu, joten vielä on epäselvää tuleeko ominaisuus sinne.

Ehdotettujen julkaisujen kohdalla Facebook antaa käyttäjälle nyt enemmän tietoa miksi käyttäjä näkee jonkin tietyn julkaisun. Ehdotuksiin vaikuttaa muun muassa erilaiset vuorovaikutukset muiden samanlaisten julkaisujen kanssa sekä sijainti.Facebook antaa nyt enemmän tietoa miksi näet tietyn julkaisun

Twitteriin tuli hiljattain ominaisuus, jonka avulla käyttäjät pystyvät päättämään ketkä pystyvät kommentoimaan julkisiin julkaisuihin. Nyt samanlainen ominaisuus tulee myös Facebookin julkaisuihin.

Käyttäjä voi siis hallita Facebookissa kuka voi kommentoida julkaisuja. Tämä voi helpottaa esimerkiksi julkisuuden henkilöitä saamaan vähemmän haitallisia kommentteja, jolloin kommentointi pysyy itse julkaisun aiheessa.

Käyttäjät voivat hallita kuka voi kommentoida julkaisuun

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.