Pokémon Go -kehittäjän pelidemo tarjoaa lisättyä todellisuutta entistä isomassa skaalassa

Matti Robinson

Pokémon Go -kehittäjän pelidemo tarjoaa lisättyä todellisuutta entistä isomassa skaalassa
Pelistudio Niantic tunnetaan erityisesti muutaman vuoden takaisesta hittipeli Pokémon Go:sta. Kyseessä oli mullistava pelikokemus, jonka myötä miljoonat suuntasivat lisätyn todellisuuden pokemonien perään ulos asunnoistaan.

Vuosien varrella suosio on odotetusti hiipunut, mutta edelleen Pokémon Go:lla on vakaa pelaajakunta, kiitos Nianticin ja pelaajayhteisöjen tapahtumien.

Yhtiö on kuitenkin kehittänyt vuosien varella myös muuta. Pari vuotta sitten esiteltiin Harry Potter -peli Wizards Unite ja nyt yhtiön esittelee 5G:n mahdollisuuksia lisätyssä todellisuudessa pelillä, joka kantaa nimeä Codename: Urban Legends.

Uuden pelin myötä Niantic tuo 5G-yhteyksien tuomat matalat latenssit ja nopean tiedonsiirron lisätyn todellisuuden peleihin. Peli muistuttaa MMORPGia, jossa pelaajat pystyvät yhdessä taistelemaan vihollisia vastaan taikojen avulla, tällä kertaa tosin lisätyn todellisuuden välityksellä.

Grafiikat ovat koko perheelle soveltuvaa mallia ja samoin toiminta. Eilen julkaistun teaser-videon avulla pelimekaniikoista tai monipuolisuudesta ei vielä saa kovin selvää kuvaa, mutta lopun kiusoittelu paljastaa, että vihollisia on melkoisen suuria, joka tarkoittanee, että puistoon tullee kerätä iso porukka kerralla taistelemaan.Peli on tehty yhteistyössä suurten operaattorien kanssa, joihin kuuluu mm. Deutsche Telekom, Globe Telecom ja Verizon. Operaattorien mukaan latenssissa ja pelaajien määrässä on tapahtunut 10-kertainen parannus 5G:n myötä.

Tässä vaiheessa ei vielä kerrota milloin ja missä peli on pelattavissa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.