Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tulossa muutos, joka helpottaa keskusteluhistorian siirtämistä iOS:n ja Androidin välillä

Janne Yli-Korhonen

WhatsAppiin tulossa muutos, joka helpottaa keskusteluhistorian siirtämistä iOS:n ja Androidin välillä
WhatsAppin keskusteluhistorian siirtäminen onnistuu tällä hetkellä helposti Android-puhelimesta toiseen Android-puhelimeen ja iOS-puhelimesta toiseen iOS-puhelimeen. Mutta historian siirtäminen ei ole ollut kovinkaan helppoa Androidista iOS-puhelimeen tai toisinpäin.

Tähän on kuitenkin tulossa muutos WhatsAppin kehitystä seuraavan WABetaInfo-sivuston mukaan.

Aiempien tietojen mukaan WhatsApp kehittää parhaillaan mahdollisuutta käyttää WhatsAppia useassa laitteessa samaan aikaan. Osaksi tätä suurempaa muutosta on tulossa mahdollisuus siirtää keskusteluhistoria iOS-puhelimen ja Android-puhelimen välillä. Siirto toimii myös toisinpäin.

kuvakaappaus whatsappin betaversiosta joka mahdollistaa keskusteluhistorian siitämisen

Kuva paljastaa, että WhatsApp kehittää ominaisuutta, joka mahdollistaa keskusteluhistorian siirtämisen iPhonelta Androidille.Kehitys kuitenkin vaatii paljon aikaa, joten tarkkaa tietoa ei ole milloin tämä ominaisuus saapuu kaikkien käyttäjien saataville.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.