>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookin pomo Mark Zuckerberg käyttää Signalia, omistamansa WhatsAppin kilpailijaa

Petteri Pyyny

Facebookin pomo Mark Zuckerberg käyttää Signalia, omistamansa WhatsAppin kilpailijaa
Valtavasta Facebookista kaivetusta tietopaketista on paljastunut tuhansien julkkisten ja poliitikkojen puhelinnumeroita. Mukana on myös Facebookin perustajan ja toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin puhelinnumero.

Tietoturva-asiantuntija Dave Walker päätti tutkia Zuckerbergin puhelinnumeron löytymistä eri palveluista ja sai selville, että Zuckerbergillä on kuin onkin tili Signalissa, pikaviestimessä joka kilpailee Facebookin omistamaa WhatsAppia vastaan.

Luonnollisestikaan tilin olemassaolosta ei voi päätellä sitä, käyttääkö Zuckerberg Signalia aktiivisesti itse vai onko hän vain kokeillut sovellusta, mutta päättänyt jättää tilinsä poistamatta. Signal kun ei kerro kenellekään esimerkiksi sitä, milloin kyseinen käyttäjä on ollut viimeksi paikalla palvelussa.

Signal keräsi itselleen hurjan määrän uusia käyttäjiä aiemmin tänä talvena, kun WhatsApp kertoi uusista käyttöehdoistaan. Vaikka käyttöehtojen muutos ei eurooppalaisia juuri koskenutkaan, oli se monelle suomalaisellekin herätys oman tietoturvansa suhteen. Signal on avoimen lähdekoodin pikaviestisoovellus, joka ei kerää käyttäjistään mitään tietoja - päin vastoin kuin vaikkapa WhatsApp.

Luonnollisesti Signal itse otti kaiken irti löydöksestä:

Facebookin viestintä ei ole kommentoinut medioille sitä, onko vuodossa mukana ollut Zuckerbergin puhelinnumero edelleen hänen käytössään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.