>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisan 5G-verkko avautui kolmelle uudelle paikkakunnalle: Toivakka, Uurainen ja Orivesi

Janne Yli-Korhonen

Elisan 5G-verkko avautui kolmelle uudelle paikkakunnalle: Toivakka, Uurainen ja Orivesi
Elisan 5G-verkko on avautunut Toivakkaan, Uuraisille ja Orivedelle. Elisan 5G-paikkakuntia on nyt yhteensä jo yli 80 ja sen alueella asuu jo yli 2,5 miljoonaa suomalaista.

Alkuvaiheessa verkko toimii yksittäisillä alueilla, Toivakassa Haukanmaalla ja Uuraisilla kunnan keskustassa. Myöhemmin verkkoa laajennetaan kattamaan suurempia alueita.

Nyt avattujen paikkakuntien lisäksi Elisan 5G-verkko palvelee Keski-Suomen alueella myös Jyväskylässä, Muuramessa, Laukaassa, Äänekoskella ja Jämsässä Himoksen alueella.

"Korona-aika muutti työtapojamme sekä hajautti työntekijät toimistoista koteihin ja mökeille. Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat valttikortteja yritysten ja paikkariippumattomien työntekijöiden houkuttelemiseksi kuntaan. Uuraisilla on kattava valokuituverkko ja mobiiliverkko. Me haluamme olla johtava etätyökunta, ja Elisan 5G-verkko vahvistaa entisestään kunnan tietoliikenneyhteyksiä", Uuraisten kunnanjohtaja Juha Valkama sanoo.Orivedellä verkkoa on rakennettu muun muassa Kiikanmäen ja Kiikanrinteen alueille. Verkko laajenee myös Oriveden keskustaan huhtikuun aikana.

Oriveden lisäksi Elisan 5G-verkko palvelee Pirkanmaan alueella myös Tampereella, Pirkkalassa, Akaassa, Sastamalassa, Lempäälässä, Nokialla, Kangasalalla ja Ylöjärvellä.

"Suomalaiset ovat löytäneet 5G:n nopeasti ja usein siirtyminen uuteen teknologiaan tapahtuu samalla kun päätelaite päivitetään uuteen. Suomessa on lähdetty aktiivisesti tutkimaan 5G:n mahdollisuuksia myös yritysten, organisaatioiden ja kuntien toimesta. Olemme olleet toteuttamassa jo kymmeniä mielenkiintoisia 5G-projekteja muun muassa terveydenhuollon, koulutuksen, vanhustenhuollon ja liikenteen aloilla", Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen sanoo.

Kaikki Elisan 5G-paikkakunnat näet täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.