Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Koronavilkku päivittyi - avaa heti ja tarkista näkyykö tämä nappi!

Petteri Pyyny

Koronavilkku päivittyi - avaa heti ja tarkista näkyykö tämä nappi!
Suomen virallinen koronatartuntojen jäljityssovellus Koronavilkku on tänään päivittynyt sekä iPhonella että Androidilla. Samalla mukaan on tullut tärkeä tarkistus sovelluksen toiminnasta, joka vaatii käyttäjän toimia.

Useimmilla Koronavilkku päivittyy puhelimessa automaattisesti uusimpaan versioon. Mutta kannattaa varmistaa kuitenkin sovelluskaupan tiedoista, onko oma sovellus jo ajan tasalla. iPhonen version voi tarkistaa täältä ja Androidin version puolestaan täältä.

Merkittävä muutos on siinä, että Koronavilkku pitää nyt avata kerran sen päivittämisen jälkeen.

Avaamisen yhteydessä sovellus tarkistaa, onko sillä oikeudet lähettää ilmoituksia. Ilman ilmoitusten sallimista Koronavilkku ei osaa kertoa käyttäjälleen vaikka tämä olisikin saanut korona-altistumisen.

Jos sovelluksen avauksen yhteydessä lukee "Ilmoitukset eivät ole käytössä" voi tilanteen korjata kyseisen tekstin alapuolella näkyvää "Ota käyttöön"-painiketta napauttamalla.Myös Huawein puhelimiin on tulossa uusi versio, mutta se ei ole vielä päivittynyt Huawein AppGalleryyn.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.