Applen App Storesta löytyi sovellus, joka ei käynnisty ilman hyvää arviointia

Janne Yli-Korhonen

Applen App Storesta löytyi sovellus, joka ei käynnisty ilman hyvää arviointia
Sovelluskehittäjä Kosta Eleftheriou paljasti Twitterissä iOS-sovelluksen, joka ei suostunut käynnistymään ilman hyvän arvioinnin antamista. Kyseinen UPNP Xtreme -sovellus ehdittiin poistaa sovelluskaupasta, mutta esimerkiksi The Verge ehti testaamaan kyseistä sovellusta ja vahvistamaan, että sovellus kysyy heti käynnistettäessä arviointia.

Eleftherioun julkaisemassa videossa käy ilmi, että sovellusta ei pystynyt käyttämään ennen hyvän arvioinnin antamista eikä arvioinnin ilmoitusta pystynyt ohittamaan. Joidenkin käyttäjien mukaan valintaikkunan kuitenkin pystyi ohittamaan tai sovellukselle pystyi antamaan heikon arvioinnin.
Eleftheriounin mukaan App Storen arviointeihin ei tule luottaa. Hänen mukaansa tämä temppu on helppo tehdä ja se on käytössä muissakin sovelluksissa.

Applen hyvien käytäntöjen mukaisesti sovellusten ei tulisi kysyä arviointia välittömästi käyttäjän avatessa sovelluksen.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.