>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi esitteli uuden Note-puhelimen uusilla herkuilla

Matti Vähäkainu

Xiaomi esitteli uuden Note-puhelimen uusilla herkuilla
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Xiaomi on esitellyt uuden Redmi Note -sarjan laitteen. Kyseessä on suurella näytöllä varustetun keskihintaisen puhletin 5G-versio, joka tarjoaa paitsi kattavia ominaisuuksia niin myös melkoisen viehättävän hintalapun.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G:n tärkein ominaisuus on sen suuri 6,67 tuuman ja 120 hertsin näyttö, joka tarjoaa Full HD+ -resoluution. Toisin kuin aiemmin julkaistussa 4G-versiossa, näytön tekniikka on heikompi LCD.

Muutoksia 4G-versiosta on tehty myös piiriosastolla. 5G-versiossa käytetään MediaTekin uutta 6 nanometrin tekniikalla varustettu Dimensity 1100 -piiriä. 4G-versiossa on käytössä Qualcommin Snapdragon 732G.

Vaikka Qualcommin piirit ovat perinteisesti laadukkaampia ja tehokkaampia, on Dimensity 1100 eri sarjan piiri kuin Snapdragon 732G, joten tehot ovat MediaTekin piirissä paljon paremmalla tasolla.

Kamera on myös muuttunut hieman 4G-versiosta. 5G-versiossa takana on 64 megapikselin peruskamera, 8 megapikselin ultralaajakulma sekä 2 megapikselin syvyyskamera.Muihin ominaisuuksiin kuuluu 5000 milliampeeritunnin akku, 67 watin pikalataus, JBL:n stereokaiuttimet, IP53-vedenkestävys sekä 3,5mm kuulokeliitin.

Laite saapuu myyntiin Kiinassa ensi viikolla, mutta muun maailman myyntiaikataulusta ei ole vielä tietoa. Kiinassa laitteen hinnat vaihtelee tallennustilasta ja RAM-muistista riippuen vajaan 200 ja 250 euron välillä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.