Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi edullisen Galaxy A22 5G -puhelimen 90 hertsin Full HD -näytöllä

Janne Yli-Korhonen

Samsung julkaisi edullisen Galaxy A22 5G -puhelimen 90 hertsin Full HD -näytöllä
Samsung laajentaa edullisten 5G-puhelimien vaihtoehtoja Galaxy A22 5G -mallilla.

Galaxy A22 5G saapuu myyntiin Suomessa heinäkuun 1. päivänä. Sen suositushinta on 229 euroa.

Laitteen eteen on saatu tällä kertaa mielenkiintoisesti 6,6-tuumainen Infinity-V -näyttö, joka toimii Full HD+ -resoluutiolla (1080 x 2400) sekä nopeammalla 90 hertsin virkistystaajuudella. Puhelin tukee 5G-yhteyksiä MediaTekin Dimensity 700 piirin ansiosta. Muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua.

Sisällä on 5000 mAh akku, joka tukee 15W latausta. Taakse on laitettu 48 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulma sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Edessä on 8 megapikselin kamera. Laitteessa on kylkeen sijoitettu sormenjälkitunnistin.

Puhelimesta löytyy kolme värivaihtoehtoa: Gray, White ja Light Violet. Laitteen mitat ovat 167,2 x 76,4 x 9,0 mm ja painoa on 203 grammaa.

Galaxy A22 5G puhelimen takaosa violetissa värissä"Vahvistamme Galaxy A22 5G:llä Samsungin lupausta tarjota laitteita useaan eri hintaluokkaan laadusta tinkimättä. Älypuhelimessa on laadukas näyttö ja 5G-tuki, mikä tarjoaa käyttäjille seuraavan sukupolven nopeuden ja suorituskyvyn edulliseen hintaan paketoituna. Tämä on kauan odotettu lisäys kasvavaan Galaxy A-sarjaamme", Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.Aiemmin Samsungilla on ollut saatavilla edullisten 5G-puhelimien osalta muun muassa Galaxy A42 5G.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.