>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nostalgianälkä? Nyt voit käyttää 10v vanhaa iOS:ää uudella iPhonellasi, sovelluksena

Petteri Pyyny

Nostalgianälkä? Nyt voit käyttää 10v vanhaa iOS:ää uudella iPhonellasi, sovelluksena
Kynmenen vuotta sitten Apple julkaisi iOS 4 -käyttöjärjestelmän, joka oli samalla yhtiön ensimmäinen iPhonen käyttöjärjestelmä, jossa otettiin iOS -nimi käyttöön. Tuota aiemmin käyttöjärjestelmä oli kulkenut iPhone OS -nimellä.

Nyt heille, ketkä muistelevat kaiholla muinaista vuosikymmenen takaista Apple iPhone 3GS:ää, on tarjolla ilouutisia. OldOS-sovellus tuo tuon autenttisen vuosikymmenen takaisen käyttöliittymän nykypäivän iPhoneen.

Sovellus ei suinkaan korvaa puhelimen omaa käyttöjärjestelmää, vaan toimii sovelluksena. Mutta sen kautta voi avata verkkosivuja, selailla puhelimellaan olevia kuvia ja kaikkea muuta, mitä tuolloisen iOS:n perussovelluksilla pystyi tekemään. Eli muistella miltä se tuntuikaan käyttää iOS 4:sta. Ainoastaan iOS 4 mukana tulleet Viestit ja YouTube -sovellukset eivät toimi - kaikki muut tuolloin iOS:n osana olleet sovellukset pelaavat mainiosti OldOS:n kautta käytettynä.

Sovelluksen voi ladata Applen TestFlight -palvelun kautta ja luonnollisesti projekti on avointa lähdekoodia, joka löytyy GitHubista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.