Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kun pakkoa ei enää ole, vähemmän yllättäen, brittioperaattorit alkavat taas perimään roaming-maksuja

Petteri Pyyny

Kun pakkoa ei enää ole, vähemmän yllättäen, brittioperaattorit alkavat taas perimään roaming-maksuja
Euroopan Unionissa tuli voimaan koko EU:n laajuinen roaming-hintojen poisto kesällä 2017. Tuolloin alkoi hidas siirtymä siihen, että mobiilioperaattorit eivät enää voi periä asiakkailtaan lisähintaa siitä, että he käyttävät kännykkäänsä toisessa EU-maassa.

Britannia irtosi Euroopan Unionista lopullisesti vuodenvaihteessa 2020/2021 ja sitä - ja sen yrityksiä - eivät enää koske EU:n direktiivit. Nyt ensimmäinen brittioperaattori onkin päättänyt käyttää tilaisuuden hyväkseen ja tuo roaming-maksut takaisin asiakkaidensa riesaksi.

British Telecomin omistama mobiilioperaattori EE aikoo lätkäistä 2 punnan (noin 2,30 euron) suuruisen päivämaksun asiakkailleen, jotka haluavat käyttää kännykkäänsä EU-maissa.

BT on vuosien ajan lupaillut, että vaikka brexit toteutuisikin, se ei aio käyttää tilaisuutta hyväkseen. Nyt mieli on muuttunut, kuten Sky News aiheesta uutisoi.BT aikoo jättää Irlannin roaming-maksujen ulkopuolelle - ainakin toistaiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.