Lidl Plus -sovellus saavuttanut vuodessa jo miljoona latausta - sovellus tarjoaa nyt kumppanietuja

Janne Yli-Korhonen

Lidl Plus -sovellus saavuttanut vuodessa jo miljoona latausta - sovellus tarjoaa nyt kumppanietuja
Lidl Plus -etusovellus on ollut saatavilla ja käytössä vuoden ajan. Lidl kertoo, että lanseerauksen yhteydessä sovellus keräsi peräti 75 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ensimmäisen vuorokauden aikana. Vuoden aikana latauksia sovellukselle on kertynyt jo miljoona.

Vuoden aikana sovellukseen on tuotu uusia ominaisuuksia. Uusin ominaisuus on Paras aika asioida, joka helpottaa ostosreissun aikatauluttamista, koska se kertoo väljimmän ajan asioida omassa myymälässä.

"Olemme seuranneet etusovelluksen käyttöä jatkuvasti koko vuoden, ja tuoneet siihen sellaisia ominaisuuksia, jotka toimivat etenkin suomalaisille käyttäjille. Vuoden aikana on innostuttu erityisesti bonuskupongista. Saldoa kerryttäviä bonuskuponkikampanjaan osallistuvia on kuukausittain satoja tuhansia suomalaisia", kertoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.Sovelluksen kautta pääsee nyt myös hyödyntämään kumppanietuja. Ensimmäiset kumppanietuudet on solmittu Kotimaan Energian ja BookBeatin kanssa. Lisää kumppanietuja on tulossa syksyllä.
"Ajattelemme Lidl Plus -etusovelluksen olevan palvelu, jonka kautta helpotamme asiakkaidemme arkea. Siksi sovelluksesta löytyy nyt myös kumppanietuuksia. Kumppaniedut antavat Lidl Plus -käyttäjälle mahdollisuuden säästää kumppaniemme palveluista ja tuotteista sekä saada lisäetuja Lidliin kuten Lidl Plus -ostosrahaa", avaa Forsström.Lisätietoa Lidl Plus -sovelluksesta saa täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.