>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uusi vaihtoehto poistaa edelliset 15 minuuttia hakuhistoriasta

Janne Yli-Korhonen

Googlen uusi vaihtoehto poistaa edelliset 15 minuuttia hakuhistoriasta
Google julkaisi uuden vaihtoehdon Google-sovellukseen, joka poistaa edelliset 15 minuutia hakuhistoriasta. Ominaisuus on ensimmäisenä käytettävissä iPhonen sovelluksella ja myöhemmin tänä vuonna se saapuu myös Androidille.

Googlen voi laittaa automaattisesti poistamaan hakuhistorian 3, 18 tai 36 kuukauden välein. Uusi ominaisuus puolestaan mahdollistaa tallennetun hakuhistorian poistaminen edellisen 15 minuutin osalta nopeasti yhdellä painikkeella.

Ominaisuus löytyy Google-sovelluksessa klikkaamalla oikean yläreunan omaa profiikuvaketta. Poistaminen onnistuu painamalla 'Poista edelliset 15 min'.

uusi painike google-sovelluksessa viimeisen 15 minuutin hakuhistorian poistamiseenLisäksi Google tarjoaa omalle hakuhistorialle turvallisuutta Omat tapahtumat -näkymän osalta, jonka voi suojata muilta laittamalla lisätodennuksen päälle. Tällöin Google varmistaa henkilöllisyytesi ennen kuin tapahtumat näkyvät.

Googlen Omat näkymä piilotettuna lisätodennuksen taakse


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.