>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Koronavilkun suosio hiipuu vauhdilla: jo puoli miljoonaa poistoa

Petteri Pyyny

Koronavilkun suosio hiipuu vauhdilla: jo puoli miljoonaa poistoa
Suomen virallisen koronajäljitykseen tarkoitetun sovelluksen, Koronavilkun suosio on jyrkässä laskussa. Heinäkuun alussa sovellus oli käytössä noin 1,8 miljoonassa kännykässä, jossa on laskua huippukausiin hurjat puoli miljoonaa.

Asiasta uutisoinut Yle haastatteli aiheen tiimoilta HUSin infektioylilääkäriä ASko Järvistä, joka on huolissaan trendistä. Hänen mukaansa juuri tällä hetkellä sovelluksesta olisi merkittävää hyötyä.

Koronapandemia leviää tällä hetkellä sen deltavarianttina ja etenkin nuorten aikuisten keskuudessa. Jäljitys on Suomessa monin paikoin ruuhkautunut ja juuri tässä Koronavilkusta olisi eniten apua: sovellus seuraa automaattisesti sitä, onko oleskellut tartunnan saaneen läheisyydessä - ja hälyttää, jos näin on.

Koronavilkun käyttäjämäärät olivat korkeimmillaan vuoden 2021 alussa, jolloin se oli asennettu yli 2,4 miljoonaan kännykkään. Järvinen epäilee osittain laskeneiden lukujen syyksi sitä, että ihmiset ovat vaihtaneet kännyköitä ja eivät olekaan enää jaksaneet asentaa sovellusta uuteen puhelimeen.Koronavilkun voi ladata näistä linkeistä:

Koronavilkku Android -puhelimille

Koronavilkku iPhonelle

Koronavilkku Huawein puhelimille


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.