Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kehittää iOS-sovellusta tietojen siirtämiseksi Androidiin

Janne Yli-Korhonen

Google kehittää iOS-sovellusta tietojen siirtämiseksi Androidiin
Googlen kerrotaan kehittävän "Switch to Android" -nimistä iOS-sovellusta, jolla iOS-puhelimen tiedostot saa siirrettyä helposti Android-puhelimeen. Applella on jo Google Play Storessa vastaava Siirry iOS:ään -sovellus.

Vihjeitä tästä tulevasta sovelluksesta on saatu, kun Google hiljattain päivitti Datan palautustyökalu -sovelluksen Google Play -kaupassa. Aiheesta kertovan xda-developers.com -sivuston mukaan päivitetty sovellus sisältää viitteitä, jotka kehottavat käyttäjää lataamaan "Switch to Android" -sovelluksen App Storesta ja kuinka iPhonen saa siirtoa varten yhdistetty Wifin avulla Android-puhelimeen.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa datasta, jota tällä sovelluksella pystyy siirtämään. Viitteet vihjaavat, että sovellus pystyy auttamaan WhatsApp-keskusteluhistorian siirtämisessä yhdessä WhatsAppin tulevan ominaisuuden avulla.

Ensimmäisiä kuvakaappauksia on jo saatu Android-sovelluskehittäjä Alessandro Paluzzin toimesta. Hän jakoi kuvia Twitter-tilillään. Kuvissa näkyy ohjeita siirtämiseen.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.