Google kehittää iOS-sovellusta tietojen siirtämiseksi Androidiin

Janne Yli-Korhonen

Google kehittää iOS-sovellusta tietojen siirtämiseksi Androidiin
Googlen kerrotaan kehittävän "Switch to Android" -nimistä iOS-sovellusta, jolla iOS-puhelimen tiedostot saa siirrettyä helposti Android-puhelimeen. Applella on jo Google Play Storessa vastaava Siirry iOS:ään -sovellus.

Vihjeitä tästä tulevasta sovelluksesta on saatu, kun Google hiljattain päivitti Datan palautustyökalu -sovelluksen Google Play -kaupassa. Aiheesta kertovan xda-developers.com -sivuston mukaan päivitetty sovellus sisältää viitteitä, jotka kehottavat käyttäjää lataamaan "Switch to Android" -sovelluksen App Storesta ja kuinka iPhonen saa siirtoa varten yhdistetty Wifin avulla Android-puhelimeen.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa datasta, jota tällä sovelluksella pystyy siirtämään. Viitteet vihjaavat, että sovellus pystyy auttamaan WhatsApp-keskusteluhistorian siirtämisessä yhdessä WhatsAppin tulevan ominaisuuden avulla.

Ensimmäisiä kuvakaappauksia on jo saatu Android-sovelluskehittäjä Alessandro Paluzzin toimesta. Hän jakoi kuvia Twitter-tilillään. Kuvissa näkyy ohjeita siirtämiseen.Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.