Swappien pakettiauto kiertää elokuussa ympäri Suomen ja ostaa käytettyjä puhelimia

Janne Yli-Korhonen

Swappien pakettiauto kiertää elokuussa ympäri Suomen ja ostaa käytettyjä puhelimia
Käytettyjä iPhoneja kunnostava ja niitä myyvä Swappie kiertää elokuussa ympäri Suomen pakettiautolla ja ostaa kuluttajilta käytettyjä iPhone-älypuhelimia.

Puhelimet rahaksi -kiertueen pakettiauto kulkee Helsingistä aina Ouluun saakka. Pakettiauton mukana kulkee myös valmiiksi tehdashuollettuja iPhone-puhelimia, joihin pääsee tutustumaan paikan päällä.

Kiertue alkaa keskiviikko 4. elokuuta Nurmijärveltä ja päättyy sunnuntaina 29. elokuuta Ouluun.

"Kierrämme Suomea elokuussa 4.8. alkaen pakettiautolla, joka pysähtyy 28 paikkakunnalla. Käymme joissakin kaupungeissa useammankin kerran, joten jos joku päivä menee ohi, tulemme kyllä toistekin", kertoo Swappiella kuluttajilta ostettavista puhelimista vastaava Mikko Hagelberg.Swappie ostaa kuluttajilta käytettyjä puhelimia ja huoltaa niitä uudelleen myytäviksi Helsingin ja Tallinnan tehtaillaan. Näin yhden puhelimen käyttöikä pitenee huomattavasti.

Swappie kertoo, että se maksaa esimerkiksi vanhasta iPhone 7-puhelimesta jopa 100 euroa tai iPhone 11 -mallista jopa 470 euroa.
Pakettiauton mukana kulkee myös jonkin verran valmiiksi tehdashuollettuja kännyköitä, joten uudenveroisen iPhonen saa parhaimmillaan mukaansa saman tien tai viimeistään parin päivän sisällä suoraan kotiin toimitettuna.

"Kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan Swappien toimintaan ja valikoimaan. Kaikkia laitteita pääsee itse testaamaan ja teknikoilta voi kysellä tarkemmin, jos jokin askarruttaa. Asiointi on turvallista: Noudatamme voimassa olevia suosituksia ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Käteistä emme ota vastaan, mutta kortilla maksaminen ja osamaksukin onnistuu."Kiertueen tarkan aikataulun näet täältä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.