>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Swappien pakettiauto kiertää elokuussa ympäri Suomen ja ostaa käytettyjä puhelimia

Janne Yli-Korhonen

Swappien pakettiauto kiertää elokuussa ympäri Suomen ja ostaa käytettyjä puhelimia
Käytettyjä iPhoneja kunnostava ja niitä myyvä Swappie kiertää elokuussa ympäri Suomen pakettiautolla ja ostaa kuluttajilta käytettyjä iPhone-älypuhelimia.

Puhelimet rahaksi -kiertueen pakettiauto kulkee Helsingistä aina Ouluun saakka. Pakettiauton mukana kulkee myös valmiiksi tehdashuollettuja iPhone-puhelimia, joihin pääsee tutustumaan paikan päällä.

Kiertue alkaa keskiviikko 4. elokuuta Nurmijärveltä ja päättyy sunnuntaina 29. elokuuta Ouluun.

"Kierrämme Suomea elokuussa 4.8. alkaen pakettiautolla, joka pysähtyy 28 paikkakunnalla. Käymme joissakin kaupungeissa useammankin kerran, joten jos joku päivä menee ohi, tulemme kyllä toistekin", kertoo Swappiella kuluttajilta ostettavista puhelimista vastaava Mikko Hagelberg.Swappie ostaa kuluttajilta käytettyjä puhelimia ja huoltaa niitä uudelleen myytäviksi Helsingin ja Tallinnan tehtaillaan. Näin yhden puhelimen käyttöikä pitenee huomattavasti.

Swappie kertoo, että se maksaa esimerkiksi vanhasta iPhone 7-puhelimesta jopa 100 euroa tai iPhone 11 -mallista jopa 470 euroa.
Pakettiauton mukana kulkee myös jonkin verran valmiiksi tehdashuollettuja kännyköitä, joten uudenveroisen iPhonen saa parhaimmillaan mukaansa saman tien tai viimeistään parin päivän sisällä suoraan kotiin toimitettuna.

"Kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan Swappien toimintaan ja valikoimaan. Kaikkia laitteita pääsee itse testaamaan ja teknikoilta voi kysellä tarkemmin, jos jokin askarruttaa. Asiointi on turvallista: Noudatamme voimassa olevia suosituksia ja kiinnitämme erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Käteistä emme ota vastaan, mutta kortilla maksaminen ja osamaksukin onnistuu."Kiertueen tarkan aikataulun näet täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.