Facebook ei ole enää maailman suosituin sovellus

Puhelinvertailu

Facebook ei ole enää maailman suosituin sovellus
Sovellusten suosiota seuraava App Annie on julkaissut uusimman analyysinsa sosiaalisen median palveluista ja sovelluksista. Raportin mukaan Facebookin vuosia kestänyt valta-asema on vihdoin murtunut.

Vuosien ajan suosituimmat mobiilisovellukset ovat olleet aina Facebookin omistamia: joko yhtiön omaa nimeä kantava Facebook-sovellus tai Facebookin omistama WhatsApp. Nyt kukkulalla on uusi kuningas.

Vuoden 2020 käytetyin ja ladatuin kännykkäsovellus maailmassa oli kinnalaisomisteinen TikTok, jonka arvioidaan ylittäneen käsittämättömän kolmen miljardin asennuksen rajan yli vuonna 2020.

TikTok on onnistunut ohittamaan kaikki Facebookin omistamat sovellukset jopa Facebookin kotimaassa Yhdysvalloissa, joissa sielläkin TikTok jyräsi vuonna 2020 ykköspaikalle.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.