Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook ei ole enää maailman suosituin sovellus

Puhelinvertailu

Facebook ei ole enää maailman suosituin sovellus
Sovellusten suosiota seuraava App Annie on julkaissut uusimman analyysinsa sosiaalisen median palveluista ja sovelluksista. Raportin mukaan Facebookin vuosia kestänyt valta-asema on vihdoin murtunut.

Vuosien ajan suosituimmat mobiilisovellukset ovat olleet aina Facebookin omistamia: joko yhtiön omaa nimeä kantava Facebook-sovellus tai Facebookin omistama WhatsApp. Nyt kukkulalla on uusi kuningas.

Vuoden 2020 käytetyin ja ladatuin kännykkäsovellus maailmassa oli kinnalaisomisteinen TikTok, jonka arvioidaan ylittäneen käsittämättömän kolmen miljardin asennuksen rajan yli vuonna 2020.

TikTok on onnistunut ohittamaan kaikki Facebookin omistamat sovellukset jopa Facebookin kotimaassa Yhdysvalloissa, joissa sielläkin TikTok jyräsi vuonna 2020 ykköspaikalle.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.