>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus vahvisti: OnePlus 9T peruttu, seuraava huippuluuri on OnePlus 10 - vasta 2022

Petteri Pyyny

OnePlus vahvisti: OnePlus 9T peruttu, seuraava huippuluuri on OnePlus 10 - vasta 2022
Vuodesta 2016 saakka jatkunut OnePlussan päivitysrytmi on nyt virallisesti katkaistu: Yhtiö on vahvistanut, että syksyyn 2021 odotettua uutuusmallia OnePlus 9T:tä ei tulla julkaisemaan lainkaan. Sen sijaan nykyisen huippumalliston seuraajat esitellään vuonna 2022, jolloin vuorossa on OnePlus 10.

OnePlussalla oli vuosien ajan selkeä julkaisustrategia: yhtiö julkaisi kunkin vuoden keväällä aina "uuden numeron" eli uusimman version yhtiön ainoastan puhelimesta. Sitten syksyllä julkaistiin kevyesti paranneltu ja korjailtu versio samasta puhelimesta, "T-mallin" muodossa. Tapa alkoi jo vuonna 2016, jolloin yhtiö julkaisi alkuvuodesta OnePlus 3 -mallin ja syksyllä 2016 sen seuraajan, OnePlus 3T -mallin.

Tapa pysyi voimassa usean vuoden ajan, kunnes soppaan lisättiin hieman mausteita vuonna 2019, kun numeromallien ja T-mallien rinnalle julkaistiin myös Pro -versiot samoista kännyköistä. Ensimmäinen Pro-malli oli keväällä 2019 julkaistu OnePlus 7 Pro. Sitten vuonna 2020 yhtiö alkoikin julkaisemaan kännyköitä myös muihin hintaryhmiin ja pakka meni täysin sekaisin. Talvella 2020-2021 lisäksi globaali komponenttipula alkoi nostamaan päätään tosissaan ja vuodesta 2021 on muodostunutkin monella tapaa erikoinen vuosi kuluttajaelektroniikan saralla.Nyt yhtiö on päättänyt useammastakin syystä jättää OnePlus 9T -malliston kokonaan julkaisematta. Yhtiö kertoi päätöksestään samalla, kun se linjasi yhtiön tulevaisuutta tarkemmin. Seuraavaksi huippuluokan OnePlussan tarina jatkuu vasta OnePlus 10 -mallistolla, todennäköisesti kevättalvella 2022. Lopullisesti ColorOS ja OxygenOS yhdistyvät, kun ensi vuoden aikana jo aiemmin julkaistuille OnePlussan malleille laitetaan jakeluun Android 12 -päivitys. Sen yhteydessä myös käyttöliittymä muuttuu uuteen, ColorOS:n ja OxygenOS:n yhdistelmään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.