>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisan 5G-verkko nyt käytettävissä Forssassa, Hausjärvellä ja Ikaalisissa

Janne Yli-Korhonen

Elisan 5G-verkko nyt käytettävissä Forssassa, Hausjärvellä ja Ikaalisissa
Elisan 5G-verkko toimii nyt yli 120 paikkakunnalla Suomessa ja sen alueella asuu yli 60 prosenttia suomalaisista. Viimeisimmät lisäykset ovat Forssa, Hausjärvi ja Ikaalinen.

Forssassa verkko on avattu Kuhalan, Paavolan, Talsoilan, Linikkalan sekä Haision ja Niemelän väliselle alueella. Myöhemmin syksyllä 5G-verkko laajenee useilla alueilla, muun muassa Viksbergiin, Korkeavahaan ja Kalliomäkeen.

Hausjärvellä 5G-verkko on avattu Hikiän ja Ryttylän alueille.

Ikaalisissa 5G-verkko toimii tällä hetkellä keskustan alueella.

"Nopea 5G-yhteys on ollut suosittu valinta kodin tietoliikenneyhteydeksi, sillä siitä riittää nopeutta koko perheen tarpeisiin. Kuluttajille 5G:n suurin hyöty onkin nimenomaan nopeus ja verkon ruuhkattomuus, kun samaan aikaan kotona saattaa pyöriä suoratoistopalvelut, videopalaverit ja raskaat videopelit", Elisan Hämeen aluejohtaja Kalle Lehtinen kertoo.5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän.
5G-verkon hyödyntämistä varten tulee olla 5G-puhelinliittymä. Elisan liittymät löydät Elisan verkkokaupasta.

Tarkemmat Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet näet Elisan kuuluvuuskartasta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.