>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tekstiviestien käyttö kasvoi merkittävästi, kun Facebook ja WhatsApp olivat poissa pelistä

Janne Yli-Korhonen

Tekstiviestien käyttö kasvoi merkittävästi, kun Facebook ja WhatsApp olivat poissa pelistä
Facebook, Instagram ja WhatsApp kaatuivat eilen noin klo 18.30. Palvelut palautuivat käyttöön vasta seuraavan päivän puolella noin klo 1.00. Ongelmien vuoksi tekstiviestiliikenne kasvoi merkittävästi, kertoo Iltalehti.

Elisalla tekstiviestien lähettämisessä nähtiin jopa 50 prosentin kasvu. DNA:n verkossa tekstiviestejä lähetettiin jopa nelinkertainen määrä.

Tekstiviestien lisäksi multimediaviestien määrät kasvoivat moninkertaisesti.

"Muutos oli merkittävä. Tekstiviestien määrässä oli jopa 50 prosentin kasvu, kun verrattiin, miten maanantaisin yleensä lähetetään", kertoo osastopäällikkö Tiina Höckert Elisa Oyj:stä.Kasvua selittää etenkin WhatsAppin toimimattomuus, joka on Suomessa erittäin yleinen käytössä olevista pikaviestimistä.

Samalla WhatsAppin kilpailijat hyötyivät tilanteesta. Esimerkiksi Signal ja Telegram ovat saaneet miljoonia uusia käyttäjiä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.