Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin seuraava huippupuhelin esillä vuotokuvissa - luvassa S Pen -kynä sisäänrakennettuna

Janne Yli-Korhonen

Samsungin seuraava huippupuhelin esillä vuotokuvissa - luvassa S Pen -kynä sisäänrakennettuna
Samsungin odotetaan julkaisevan vuoden 2022 tammi-helmikuun aikana uudet Galaxy S22 -sarjan puhelimet, joka koostuu aiemman tapaan perusmallista, plus-versiosta sekä Ultra-mallista. Näistä viimeisin eli kolmikon todellinen huippumalli on päätynyt vuodon kohteeksi live-kuvien muodossa.

Kuvat julkaistiin Front Page Tech -sivustolla.

Kuvat paljastavat Ultran muotoilun, joka muistuttaa pitkälti Galaxy Note 10- ja Galaxy Note 20 -puhelimien vastaavaa muotoilua.

Muutenkin Galaxy S22 Ultra muistuttaa Note-sarjaa, sillä puhelimeen on luvassa S Pen -kynä sisäänrakennetulla paikalla. Pohjassa on myös USB-C-liitäntä ja kaiutin.

live-vuotokuva galaxy s22 ultran näytöstä ja s pen kynästäEdessä oleva näyttö on suuri ja pitkiltä sivuilta reunat kaartuvat hieman. Etukamera esiintyy keskellä yläreunaa pienenä reikänä.

Taakse on laitettu neljä kameraa. 108 megapikselin pääkameran lisänä ovat 12 megapikselin ultralaajakulma, 10 megapikselin 3x telekamera sekä 10 megapikselin 10x telekamera.

live-vuotokuva galaxy s22 ultran takakameroista

Huhujen mukaan virallinen julkaisu tapahtuisi vasta helmikuussa, joten tätä ennen puhelimesta todennäköisesti saadaan vielä lisätietoja.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.