Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Alavudella, Hämeenkyrössä ja Kauhajoella

Janne Yli-Korhonen

DNA:n 5G-verkko toimii nyt Alavudella, Hämeenkyrössä ja Kauhajoella
DNA:n 5G-verkko toimii nyt 124 paikkakunnalla ja DNA:n mukaan verkko kattaa jo yli 53 % suomalaisten asuinpaikoista. Uusia lisäyksiä ovat Alavus, Hämeenkyrö ja Kauhajoki.

  • Alavudella 5G-kuuluvuutta on rakennettu nyt kaupungin keskustaajaman alueelle, eli Alavudenjärven pohjoisosan ympäristöön.
  • Hämeenkyrössä 5G-peitto yltää Kyröskosken taajama-alueen pohjoispuolelta Puronsuun alueen yli rajoittuen etelässä Pappilanmetsään.
  • Kauhajoella 5G-peitto yltää kaupungin keskustaajaman eteläosiin ja keskustaajaman eteläpuolen lähimmille asuinalueille.


"On hienoa päästä tarjoamaan myös Alavuden, Hämeenkyrön ja Kauhajoen asukkaille DNA:n nykyaikaisia 5G-palveluita. Laajemmin tarkasteltuna on jo todennäköisempää, että suomalaisen koti sijaitsee 5G-alueella kuin että näin ei olisi. 5G-verkossa siirretyn mobiilidatan osuus onkin lähes nelinkertaistunut kuluvan vuoden aikana", sanoo DNA:n radioverkkojohtaja Jarkko Laari.
DNA:n 5G-verkkoa laajennetaan ja olemassa olevaa verkkoa täydennetään jatkuvasti eri puolilla Suomea.

DNA seuraa jatkuvasti mobiiliverkkonsa käyttömääriä ja kapasiteetin riittävyyttä. Statistiikan perusteella verkkoa uudistetaan tarvelähtöisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että vanhoja tukiasemia vaihdetaan uusiin nimenomaan siellä, missä tarve lisänopeuksille tai -kapasiteetille on suurin.

Uuden tukiasematekniikan myötä myös 4G-nopeudet ja -käyttökokemus paranevat.

DNA:n kuuluvuuskartan näet täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.