Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tuleva huippuluokan puhelin paljastui kuvien ja teknisten tietojen muodossa

Janne Yli-Korhonen

Motorolan tuleva huippuluokan puhelin paljastui kuvien ja teknisten tietojen muodossa
Motorola julkaisee pian uuden huippuluokan puhelimen, joka kulkee Kiinassa nimellä Edge X ja globaalista nimellä Edge 30 Ultra. Kyseinen laite on nyt päätynyt vuotokuvien kohteeksi. Myös teknisiä tietoja on paljastunut.

Kuvia julkaistiin 91mobiles.com -sivustolla yhteistyössä OnLeaksin kanssa.

Ulkoisesti Edge 30 Ultra muistuttaa muita tämän vuoden Edge-sarjan puhelimia.

vuotokuva edge 30 ultra puhelimen edestä ja takaa
Edge 30 Ultrassa on kolmoiskamera ja tasainen näyttö. Kuva: 91Mobiles / OnLeaks.


Edessä on tasainen 6,67-tuumainen OLED-näyttö erittäin nopealla 144 hertsin virkistystaajuudella. Yläreunassa on reikä etukameralla ja sormenjälkilukija on ilmeisesti sijoitettu näytön alle. Etukamera on ilmeisesti peräti 60 megapikselin tasoinen.Takana on kolmoiskamerajärjestelmä. Kaksi näistä on 50 megapikselin kameroita (pääkamera ja ultralaajakulma) ja kolmas on 2 megapikselin tasoinen.

vuotokuva paljastaa edge 30 ultran sisältävän kolmoiskameran
Taakse on laitettu kolme kameraa. Kuva: 91Mobiles / OnLeaks.


Tehoista tulee vastaamaan tuleva Qualcommin huippupiiri Snapdragon 898. Tämän parina on 8 tai 12 gigatavua LPDDR5x-muistia ja 128 tai 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Sisällä on myös 5000 mAh akku, joka tukee 68 watin latausta. Luvassa on ilmeisesti myös stereokaiuttimet, mutta kuulokeliitäntää ei ole. Muita ominaisuuksia ovat mm. 5G, Wifi 6, NFC, Bluetooth 5.2 ja USB-C.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.