Huawein Black Friday -erikoistarjous, 100% alennus, on kuin aprillipila

Puhelinvertailu

Huawein Black Friday -erikoistarjous, 100% alennus, on kuin aprillipila
Huawein Yhdysvaltojen osasto on tänään kertonut Twitterissä huimasta tarjouksesta. Yhtiön twiitin mukaan kaikki tällä hetkellä Yhdysvalloissa myytävät Huawei-puhelimet ovat 100 prosentin alennuksessa.

Jo lyhyellä matematiikalla selviää, että tämä tarkoittaisi siis ilmaisia puhelimia, joka tietysti ei käy mitenkään järkeen. Twiitin tarkoitus onkin lähinnä, kuten ehkä väärinpäin olevasta hymiöstä voi päätellä, pilkata Huawei-laitteiden pannaa rapakon takana.

Vuosien ajan Yhdysvaltain hallinto on taistellut Huaweita vastaan, sillä kiinalaisyhtiön kerrotaan olevan kytketty Kiinan kommunistisen puolueeseen ja näin ollen uhka tietoturvalle ja kansalliselle turvallisuudelle.

Trumpin aikana Huaweille on asetettu erilaisia myynti- ja yhteistyökieltoja nk. mustan listan myötä. Googlen palvelut lähtivät tämän myötä Huawein puhelimista, ja niiden myynti erityisesti länsimaissa on vaikeutunut.
Tästä syystä Huawei vitsailee 100 prosentin alennuksella.

Valitettavasti Huawei USA:n Twitter-kanavaa ylläpitävä henkilö ei ole aivan perillä tilanteesta. Huawei saa edelleen myydä älypuhelimia Yhdysvalloissa, ja tekeekin sitä. Toki kyseessä ovat pitkälti vanhemmat laitteet, kuten viime vuonna julkaistu P40 Lite, josta ei löydy Googlen Play-palveluita.

Mikäli älypuhelinten, ja muiden laitteiden, Black Friday -tarjoukset kiinnostavat, niin olemme listanneet parhaita täällä:

Black Friday -kampanjat käynnissä - lista parhaista tarjouksista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -26%

Apple iPhone SE (2022)
409 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
185 € Proshop
194 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.