Huawein Black Friday -erikoistarjous, 100% alennus, on kuin aprillipila

Puhelinvertailu

Huawein Black Friday -erikoistarjous, 100% alennus, on kuin aprillipila
Huawein Yhdysvaltojen osasto on tänään kertonut Twitterissä huimasta tarjouksesta. Yhtiön twiitin mukaan kaikki tällä hetkellä Yhdysvalloissa myytävät Huawei-puhelimet ovat 100 prosentin alennuksessa.

Jo lyhyellä matematiikalla selviää, että tämä tarkoittaisi siis ilmaisia puhelimia, joka tietysti ei käy mitenkään järkeen. Twiitin tarkoitus onkin lähinnä, kuten ehkä väärinpäin olevasta hymiöstä voi päätellä, pilkata Huawei-laitteiden pannaa rapakon takana.

Vuosien ajan Yhdysvaltain hallinto on taistellut Huaweita vastaan, sillä kiinalaisyhtiön kerrotaan olevan kytketty Kiinan kommunistisen puolueeseen ja näin ollen uhka tietoturvalle ja kansalliselle turvallisuudelle.

Trumpin aikana Huaweille on asetettu erilaisia myynti- ja yhteistyökieltoja nk. mustan listan myötä. Googlen palvelut lähtivät tämän myötä Huawein puhelimista, ja niiden myynti erityisesti länsimaissa on vaikeutunut.
Tästä syystä Huawei vitsailee 100 prosentin alennuksella.

Valitettavasti Huawei USA:n Twitter-kanavaa ylläpitävä henkilö ei ole aivan perillä tilanteesta. Huawei saa edelleen myydä älypuhelimia Yhdysvalloissa, ja tekeekin sitä. Toki kyseessä ovat pitkälti vanhemmat laitteet, kuten viime vuonna julkaistu P40 Lite, josta ei löydy Googlen Play-palveluita.

Mikäli älypuhelinten, ja muiden laitteiden, Black Friday -tarjoukset kiinnostavat, niin olemme listanneet parhaita täällä:

Black Friday -kampanjat käynnissä - lista parhaista tarjouksista.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Asus ROG Phone 6D Ultimate – hinta laskenut -20%

Asus ROG Phone 6D Ultimate
864 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1074 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -17%

Oppo A38 (4G)
99 € DNA
119 € Verkkokauppa.com
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.