OnePlus suunnittelee erikoista kaksisaranaista taittuvaa puhelinta

Matti Robinson

OnePlus suunnittelee erikoista kaksisaranaista taittuvaa puhelinta
Taittuvat älypuhelimet ovat olleet nyt muutaman vuoden kuluttajien käsissä, mutta vielä ne eivät ole täysin lyöneet läpi. Tämä johtuu pitkälti teknologian kalleudesta, joka näkyy tietysti kuluttajahinnoissa.

Tulevien vuosien aikana voimme odottaa yhä useamman valmistajan liittyvän joukkoon, kenties Apple on jälleen se, joka lopulta lyö trendin läpi kunnolla.

Amerikkalaisjättiä ennen markkinoille omalla taittuvalla puhelimella saattaa kuitenkin ehtiä kiinalaisvalmistaja OnePlus, jonka patentti kertoo esimerkiksi Samsungin taittuvia laitteita erikoisemmasta muotoilusta.

Hollantilaissivusto Letsgodigitalin kautta paljastuneet kuvat esittelevät laitetta, joka taittuu yhden saranan sijaan kahdesta paikasta. Laitteessa on yksi paksumpi kolmannes ja kaksi noin puolet ohuempaa kolmannesta, jotka mahdollistavat erilaiset asetelmat.Luonnollisesti tämä myös tarkoittaisi, että avatessa näyttöpinta-ala kolminkertaistuu, joten selkeästi perusteltua puhua siinä vaiheessa tablettikokoluokan laitteesta, jonka käyttö yhdellä kädellä on todennäköisesti hankalaa.Patentissa kerrotaan myös mekaanisesti aktivoitavista magneeteista, joilla laite saadaan pysymään jäykkänä esimerkiksi teltta-asennossa.

Patentit eivät toki välttämättä kerro lopullisesti tuotteesta, joten jäämme odottamaan vuotoja prototyypeistä, joista voi päätellä jo huomattavasti enemmän. Joka tapauksessa tämän tyyppinen konsepti olisi taatusti mielenkiintoista nähdä kuluttajamarkkinoilla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.