Android 12 siirtyi jakeluun OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro -malleille - tämä kaikki uudistuu

Puhelinvertailu

Android 12 siirtyi jakeluun OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro -malleille - tämä kaikki uudistuu
OnePlus on aloittanut Android 12 -pohjaisen OxygenOS 12 -käyttöjärjestelmänsä jakelun jo OnePlus 9 ja OnePlus 9 Pro -mallien käyttäjille.

Yhtiö ei ole vielä tiedottanut jakelun alkamisesta virallisesti, mutta useat OnePlus 9 -malliston käyttäjät ovat saaneet uuden käyttöjärjestelmäversion puhelimeensa automaattisten päivitysten kautta viimeksi kuluneen vuorokauden sisällä.

Asiasta raportoivat ainakin XDA-Developers sekä Android Update Tracker.

Muutokset Android 12 eivät ole merkittäviä, jos käytössä on ollut aiemmin OnePlussan Android 12 beta, mutta suoraan Android 11 -pohjaisesta OxygenOS:sta hypätessä ulkoasu ja käyttöliittymä muuttuu varsin merkittävästi.

Päivitykset voi tarkistaa oman puhelimen asetusten kautta, etsimällä valikoista järjestelmäpäivitykset -kohdan.OnePlussalta on tulossa Android 12 -pohjainen päivitys myös usealle muulle mallille: mm. OnePlus 7 -sarja, OnePlus 8 -sarja sekä OnePlus Nord, Nord 2, Nord CE 5G ja Nord N200 tulevat saamaan Android 12 -päivityksen.

Laajempi listaus siitä, mille puhelinmalleille Android 12 saapuu, löytyy jatkuvasti päivittyvästä Android 12 -päivitysseurannastamme.

Kannattaa lukea myös mitä kaikkea Android 12 uudistaa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.