Patentista paljastuu kolminäyttöinen Surface-laite, Surface Trio tulossa?

Puhelinvertailu

Patentista paljastuu kolminäyttöinen Surface-laite, Surface Trio tulossa?
Microsoft on hakenut patenttia uudenlaiselle laitteelle, joka sisältää taskukokoluokassa kolme näyttöä, paljastaa Patently Apple.

Redmondin jätti on julkaissut jo aiemmin taittuvia laitteita, joskaan taittuviin näyttöihin yhtiö ei ole vielä lähtenyt. Surface Duo tarjoaa kaksi näyttö, joiden välissä sarana mahdollistaa näyttöjen taittamisen laitteen sisään tai ulos.

Patentin tapauksessa puolestaan näyttö voisi olla yhtäaikaa piilossa ja esillä, sillä kolmesta näytöstä yksi taittuisi ulospäin. Microsoftin patentista ei varsinaisesti selviä onko laitteessa tällä kertaa kenties taittuva näyttö, mutta epätodennäköistä se liene on – jos laite ylipäätään löytää tiensä markkinoille.

Patentista löytyvästä ainoasta kuvasta ei tosin Duon kaltaisia selkeistä saranoita näyttöjen välistä löydy, mutta tämä ei tarkoita lainkaan etteikö Microsoft luottaisi edeltävänkaltaiseen teknologiaan, sillä patenttikuvitukset ovat tarkoituksellä erityisen yksinkertaistettuja.Kolmen näytön etuna esimerkiksi Samsungin Foldiin varrattuna on tietysti se, että Foldissa ulkopuolella olevaa näyttöä ei pysty käyttämään kahden muun yhteydessä. Tämän tässä vaiheessa kuvitteellisen Surface Trion kohdalla laitteen ollessa täysin auki se tarjoaisi peräti kolmenkertaisesti näyttöpinta-alaa älypuhelinnäyttöön verrattuna.

Microsoft jätti patenttihakemuksen 23. joulukuuta, ja sanomattakin liene selvää, että mitään takuuta Surface Trion saapumisesta ei ole. Sen sijaan kiinnostavalta se takuulla vaikuttaa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -35%

Honor 90 Smart
149 € Telia
179 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.