Samsung: Taittuvat kännykät ovat hitti - ja myös tärkein syy kännykkämerkin vaihdolle

Petteri Pyyny

Samsung: Taittuvat kännykät ovat hitti - ja myös tärkein syy kännykkämerkin vaihdolle
Samsungin taittuvanäyttöisten kännyköiden vyörytys alkoi isommassa määrin jo pari vuotta sitten. Mutta vaikuttaa siltä, että vasta vuoden 2021 Fold3 ja Flip3 onnistuivat iskemään juuri oikeaan hermoon kuluttajissa.

Samsung on kertonut taittuvanäyttöisten kännyköidensä myyntiluvuista totutun epämääräiseen tapaan, mutta kaikesta huolimatta luvut ovat yllättäneet yhtiön itsensäkin.

Mikä mielenkiintoisinta, Samsungin mukaan taittuvanäyttöiset kännykät olivat jopa sen perinteisiä huippumalleja tärkeämmät syyt siihen, jos kuluttaja vaihtoi toisesta kännykkämerkistä Samsungiin vuonna 2021.

Yhtiön mukaan Fold3 ja Flip3 myivät jo ensimmäisen kuukautensa aikana enemmän kuin Samsung myi taittuvanäyttöisiä puhelimia koko vuoden 2020 aikana.Joten lienee itsestäänselvää, että taittuvanäyttöisiä uutuuksia on tulossa. Ja käytännössä kaikilta isommilta Android-valmistajilta, sillä markkina on yksinkertaisesti liian houkutteleva, jotta yksikään valmistaja jättäisi sitä kokeilematta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.