Vuoto: Tältä näyttää Samsung Galaxy S22+

Matti Robinson

Vuoto: Tältä näyttää Samsung Galaxy S22+
Samsungin tulevan lippulaivan julkaisu lähestyy pikavauhtia. Todennäköisesti laite näkee päivänvalon virallisesti ensi kuussa, joten syystäkin huhut ja vuodot ovat tässä vaiheessa kovasti tapetilla.

Nyt 91mobiles on julkaissut vuotaja Ishan Agarwalin paljastamia kuvia tulevasta Samsung Galaxy S22+ -puhelimesta, joiden väitetään olevan virallisia render-kuvia. Mikäli kuvat todella ovat suoraan peräisin Samsungin piirrustuksista, niin tämä kertoo melkoisen paljon tulevien Galaxy-lippulaivojen ulkonäöstä.

Tämän lisäksi 91mobilesin kertoo laitteen spekseistä. Jo kuvista paljastuu, että laitteen takaosassa on edeltäjästään tuttu kolmoiskamera. Muutenkin ulkoisesti laite muistuttaa erittäin paljon S21+-mallia. Tässä keskimallissa peruskamerasta löytyy 50 megapikseliä ja oletettavasti laajakulma ja zoom-kamerat ovat 12 ja 10 megapikselisiä.

Selfie-kamerassa megapikseleitä on puolestaan 10.Muista ominaisuuksista odotetaan mm. Exynos 2100 tai Exynos 2200 -piiriä, 8 gigatavun RAM-muistia, 6,55 tuuman QHD-näyttöä ja 4500 milliampeeritunnin akkua 45 watin pikalatauksella. Pikalataus on siten lähes kaksi kertaa edeltäjää tehokkaampaa, joskin muilla osa-alueille parannus on marginaalisempaa.

Lisää kuvia löytyy 91mobilesin artikkelista.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.