Ensi kuussa julkaistavan Galaxy S22:n eurohinnat paljastuivat

Puhelinvertailu

Ensi kuussa julkaistavan Galaxy S22:n eurohinnat paljastuivat
Samsungin uudet huippupuhelimet ovat pian julkaisuvalmiita. Yhtiöltä odotetaan Galaxy S22 -sarjan puhelimia helmikuussa, ja huhut ja vuodot ovatkin voimistuneet viikko viikolta.

Nyt saksalaisen vuodoilla profiloituneen WinFuturen Roland Quandt on paljastanut laitteen euroalueen hintoja.

Aiemmin on huhuttu, että Samsung olisi painanut tulevan huippupuhelinsarjan hintoja alaspäin, mutta näin ei ole Quandtin mukaan. Hänen mukaansa arvioissa on unohdettu mm. pandemia ja piiripula, jotka ovat luoneet hinnalle nostepainetta.

Hänen mukaansa Galaxy S22 alkaa 849 eurosta, joka samaa tasoa viime vuoden mallin kanssa, joskin Suomessa viime vuonna S21 alkoi virallisesti 879 eurosta. Twiitin perusteella vuotaneet hinnat ovat virallista perää, joten ne ovat hyvin luotettavia.

Kalleimmillaan uusi Galaxy S22 Ultra puolestaan maksaa 1449 euroa, johon saattaa tulla vielä hieman Suomi-lisää.

Kaikki vuotaneet hinnat löytyvät oheisesta Roland Quandtin twiitistä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.