Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin Tinderin Blind Date / sokkotreffit -toiminto toimii

Petteri Pyyny

Vanhat kunnon sokkotreffit tekevät paluun, uusi toiminto saapuu Tinderiin
Maailman suosituin deittisovellus Tinder on uudistamassa jälleen palveluaan. Tällä kertaa sovellus kokeilee, olisiko mahdollista kääntää Tinderin ulkonäköön pohjautuva logiikka täysin päälaelleen.

Uudessa sokkotreffit (Blind Date) -toiminnossa käyttäjät vastaavat ensin kouralliseen kysymyksiä, jotka muistuttavat hieman vanhaa kunnon Napakymppiä. Eli "Mihin näistä ruoista laittaisit ketsuppia?" ja "Mielestäni paitaa voi käyttää ___ päivää ennen kuin se pitää pestä" -tyylisillä kysymyksillä ja vastauksilla sovellus haarukoi ensin sopivat keskustelijat yhteen.

Kun pari on saatu muodostettua sovelluksen esittämien kysymysten ja käyttäjän profiilin perusteella, molemmat ehdokkaat siirtyvät keskustelutilaan, jossa ovat paikalla vain he kaksi. Tässä vaiheessa kello alkaa raksuttamaan ja osapuolilla on rajallinen aika keskustella keskenään. Ajan kuluttua loppuun keskustelunäkymä sulkeutuu ja molemmat osapuolet voivat valita, haluavatko he matchata vastakkaisen osapuolen kanssa.Jos molemmat halusivat jatkaa tästä eteenpäin, Tinder matchaa parin ja osapuolet näkevät toistensa profiilit.

Ominaisuus on otettu testikäyttöön Yhdysvalloissa. Jos se on tarpeeksi suosittu amerikkalaisten käyttäjien keskuudessa, mutta saapuu lähiaikoina myös Suomeen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.