Näin Tinderin Blind Date / sokkotreffit -toiminto toimii

Petteri Pyyny

Vanhat kunnon sokkotreffit tekevät paluun, uusi toiminto saapuu Tinderiin
Maailman suosituin deittisovellus Tinder on uudistamassa jälleen palveluaan. Tällä kertaa sovellus kokeilee, olisiko mahdollista kääntää Tinderin ulkonäköön pohjautuva logiikka täysin päälaelleen.

Uudessa sokkotreffit (Blind Date) -toiminnossa käyttäjät vastaavat ensin kouralliseen kysymyksiä, jotka muistuttavat hieman vanhaa kunnon Napakymppiä. Eli "Mihin näistä ruoista laittaisit ketsuppia?" ja "Mielestäni paitaa voi käyttää ___ päivää ennen kuin se pitää pestä" -tyylisillä kysymyksillä ja vastauksilla sovellus haarukoi ensin sopivat keskustelijat yhteen.

Kun pari on saatu muodostettua sovelluksen esittämien kysymysten ja käyttäjän profiilin perusteella, molemmat ehdokkaat siirtyvät keskustelutilaan, jossa ovat paikalla vain he kaksi. Tässä vaiheessa kello alkaa raksuttamaan ja osapuolilla on rajallinen aika keskustella keskenään. Ajan kuluttua loppuun keskustelunäkymä sulkeutuu ja molemmat osapuolet voivat valita, haluavatko he matchata vastakkaisen osapuolen kanssa.Jos molemmat halusivat jatkaa tästä eteenpäin, Tinder matchaa parin ja osapuolet näkevät toistensa profiilit.

Ominaisuus on otettu testikäyttöön Yhdysvalloissa. Jos se on tarpeeksi suosittu amerikkalaisten käyttäjien keskuudessa, mutta saapuu lähiaikoina myös Suomeen.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.