Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Realme-puhelimet yleistyvät Suomessa - uusi realme 9 Pro -puhelinmallisto saatavilla pian

Janne Yli-Korhonen

Realme-puhelimet yleistyvät Suomessa - uusi realme 9 Pro -puhelinmallisto saatavilla pian
Nopeasti kasvava realme on hiljattain alkanut tuomaan puhelimiaan myyntiin Suomessa. Esimerkiksi Verkkokauppa.comilla ja DNA:lla on jo useampi malli myynnissä.

Kiinalainen elektroniikkavalmistaja tuo myös uuden realme 9 Pro -puhelinmalliston saataville Suomessa pian. Malliston kerrotaan tarjoavan lippulaivamallien ominaisuuksia keskitason hintaluokassa.

Realme 9 Pro+ -puhelimessa on erikoinen väriä vaihtava pinta, jonka myötä väri vaihtuu sinisestä punaiseksi auringonvalossa.Lisäksi Pro+ -malli sisältää esimerkiksi 6,4-tuumaisen Super AMOLED-näytön Full HD+ resoluutiolla ja 90 hertsin virkistystaajuudella, MediaTek Dimensity 920 -piirin, 4500 mAh akun 60 watin latauksella, stereokaiuttimet ja 50 megapikselin Sony IMX766 -kameran optisella kuvanvakaimella (OIS). Puhelimessa on Android 12 -käyttöjärjestelmä ja Realme UI 3.0 -käyttöliittymä.realme 9 pro+ edestä ja takaa sinisessä värissä

Sarjaan kuuluu myös edullisempi realme 9 Pro. Tässä laitteessa on esimerkiksi Qualcomm Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiiri, 120 hertsin LCD -näyttö, 64 megapikselin pääkamera ja 5000 mAh akku 33 watin latauksella.

Realmen tiedotteen mukaan realme 9 Pro -malliston hinnoittelu ja tarkat toimitusajat Suomessa vahvistetaan lähiaikoina.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.