Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset tiedot vuotivat Pixel 7:stä

Matti Vähäkainu

Ensimmäiset tiedot vuotivat Pixel 7:stä
Elämme vielä kevättalvea, mutta jo nyt vuodot ja huhut ovat alkaneet kertyi ensi syksyn laitteille. Kohteena on nyt Googlen Pixel-sarjan tulevat älypuhelimet.

Vuodossa, joka saapuu 9tos5Googlen suunnalta, kerrotaan, että Googlella on testissa kolme erilaista laitetta, joiden koodinimet ovat Cheetah, Panther ja Ravenclaw.

Kahden ensimmäisen kissaeläimen väitetään olevan perinteiseen tapaan julkaistavat Pixel 7 ja Pixel 7 Pro -mallit, mutta mikä on kolmas Harry Potteriin viittaava laite?

Pixel 6 -sarjan laitteet sisältivät lintunimiä ja mukana oli myös Raven, joten kyseessä voisi olla Google Pixel 6a. Ravenclaw ei kuitenkaan ole lintu, ja huhuissa Pixel 6a:n nimeksi on kerrottu Bluejay, joten Ravenclaw voi olla täysin erilainen laite – kenties Googlen ensimmäinen taittuva puhelin?

Tekniikkaakin on paljastunut, sillä kahdesta ensiksi mainitusta löytyy tietojen mukaan GS201-piiri, joka on seuraaja Google ensimmäiselle, Pixel 6:ssa (kuvassa) julkaistulle, järjestelmäpiiri Tensorille. Myös modeemi on uusittu uutuuslaitteissa.Ravenclaw'n osalta järjestelmäpiiristä ei ole tietoa, valitettavasti.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.