Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on uusi, edullinen iPhone SE (2022) - 5G, sama suoritin kuin iPhone 13:ssa

Petteri Pyyny

Tällainen on uusi, edullinen iPhone SE (2022) - 5G, sama suoritin kuin iPhone 13:ssa
Apple päivittää edullisinta iPhone-mallistoaan, iPhone SE -sarjaa, suhteellisen harvoin. Edellinen julkaisu nähtiin vuonna 2020, kun iPhone SE:n toinen sukupolvi esiteltiin. Nyt yhtiö julkaisi vihdoin kolmannen sukupolven iPhone SE:n.

Apple iPhone SE (2022) mallisto käyttää samaa piirisarjaa, jota viime vuonna julkistettu iPhone 13 käyttää, eli suorituskyvystä vastaa Applen oma A15-piirisarja. Suojauspuolesta vastaa sama kestävä lasimateriaali, jota iPhone 13:kin käyttää.

Uuden, tehokkaamman piirin lisäksi merkittävänä uutena ominaisuutena iPhone SE (2022) tuo edullisimpaan iPhoneen nyt myös 5G-yhteydet. Lisäksi puhelimella on IP67 -luokitus, eli puhelin on vesi- ja pölytiivis.

Kamerapuolella takakamera tarjoaa 12 megapikselin tarkkuuden, yhdistettynä Applen omiin ohjelmallisiin kuvankäsittelyominaisuuksiin.

Pieniä kännyköitä arvostavalle iPhone SE tarjoaa todennäköisesti juuri sitä, mitä pitääkin: näytön koko on ainoastaan 4,7 tuumaa. Lisäksi perinteinen sormenjälkilukija on edelleen mukana, joten maskiaikana varsin tuskalliseksi muodostunut kasvojentunnistuksen kanssa kikkailu ei haittaa uuden iPhone SE:n kanssa.iPhone SE (2022) tulee myyntiin kolmella eri tallennustilavaihtoehdolla: edullisin malli tarjoaa 64 gigatavua tallennustilaa ja muut vaihtoehdot tarjoavat vastaavasti 128 ja 256 gigatavua tallennustilaa.

Myynti alkaa perjantaina 11.3.2022 ja ensimmäisten asiakkaiden käteen puhelin luvataan viikkoa myöhemmin, perjantaina 18.3.2022. Suomen hinnat julkaistiin hetki sitten ja ne alkavat 529 eurosta.

Lue lisää: Apple iPhone SE (2022) tekniset tiedot

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.