Samsungin pantentti paljastaa oudoimman taittuvan puhelimen

Matti Robinson

Samsungin pantentti paljastaa oudoimman taittuvan puhelimen
Samsung on uskonut taittuvien puhelinten tulevaisuuteen ja panostanut siihen todennäköisesti kauemmin kuin mikään muu älypuhelinvalmistaja. Yhtiön muutaman vuoden vanhat taittuvat laitteet ovatkin jo onnistuneet kaivertamaan markkinoille oman rakonsa, mutta vielä se täydellinen läpilyönti odottaa itseään.

Nyt paljastunut uusi patentti ei välttämättä tuo sekään tuoda odotettua läpilyöntiä, mutta sitäkin mielenkiintoisempi se on. Todella omituisen muotoinen laite taittuu itsensä taakse vain puoliksi, joka tarkoittaa, että auki ollessaan se on kuin erikoinen ja kulmikas tetris-palikka.

Hollantilaissivusto Lets Go Digitalin bongaama patentti paljastaa, että laitteen yläosa olisi taittuva kun alaosa puolestaan ei. Yläosa taittuisi liki puoliksi lukuunottamatta kameraa, joka pysyy paikallaan. Lets Go Digital on myös luonut patentin piirroksista 3D-kuvitukset, joita löytyy lisää jutusta.Mitä sitten tällaisesta designista olisi iloa käytössä? Kenties yläosassa ja alaosassa voisi näyttää erilaista sisältöä. Pystykäytössä voisi myös katsella videoita paremmin vaakatasossa. Mikäli keksit jonkun hyvin käyttötavan tälle, niin kerro siitä alla kommenteissa.Kyseessä on taatusti yksi erikoisimmista taittuvien puhelinten patenteista, mutta luonnollisesti ei ole mitään takeita, että Samsung aikoo käyttää tätä tulevissa tuotteissaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
99 € Power
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -25%

Honor Magic Vs
1199 € DNA
1599 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – hinta laskenut -15%

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
169 € DNA
219 € Gigantti
229 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.