Samsungin pantentti paljastaa oudoimman taittuvan puhelimen

Matti Robinson

Samsungin pantentti paljastaa oudoimman taittuvan puhelimen
Samsung on uskonut taittuvien puhelinten tulevaisuuteen ja panostanut siihen todennäköisesti kauemmin kuin mikään muu älypuhelinvalmistaja. Yhtiön muutaman vuoden vanhat taittuvat laitteet ovatkin jo onnistuneet kaivertamaan markkinoille oman rakonsa, mutta vielä se täydellinen läpilyönti odottaa itseään.

Nyt paljastunut uusi patentti ei välttämättä tuo sekään tuoda odotettua läpilyöntiä, mutta sitäkin mielenkiintoisempi se on. Todella omituisen muotoinen laite taittuu itsensä taakse vain puoliksi, joka tarkoittaa, että auki ollessaan se on kuin erikoinen ja kulmikas tetris-palikka.

Hollantilaissivusto Lets Go Digitalin bongaama patentti paljastaa, että laitteen yläosa olisi taittuva kun alaosa puolestaan ei. Yläosa taittuisi liki puoliksi lukuunottamatta kameraa, joka pysyy paikallaan. Lets Go Digital on myös luonut patentin piirroksista 3D-kuvitukset, joita löytyy lisää jutusta.Mitä sitten tällaisesta designista olisi iloa käytössä? Kenties yläosassa ja alaosassa voisi näyttää erilaista sisältöä. Pystykäytössä voisi myös katsella videoita paremmin vaakatasossa. Mikäli keksit jonkun hyvin käyttötavan tälle, niin kerro siitä alla kommenteissa.Kyseessä on taatusti yksi erikoisimmista taittuvien puhelinten patenteista, mutta luonnollisesti ei ole mitään takeita, että Samsung aikoo käyttää tätä tulevissa tuotteissaan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Nokia G11 – hinta laskenut -21%

Nokia G11
105 € Dustin Home
133 € CDON
143 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 133 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.