Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MobilePay kärsii ongelmista - maksaminen ei onnistu

Janne Yli-Korhonen

MobilePay kärsii ongelmista - maksaminen ei onnistu
MobilePay tiedottaa, että MobilePayn toiminnassa on havaittu ongelmia. Ongelmien myötä maksaminen ei onnistu tällä hetkellä. MobilePaylla on ollut vastaavanlaisia ongelmia aiemminkin. Esimerkiksi lokakuussa palvelu ei toiminut kaikilla.

"Olemme havainneet epävakautta MobilePayn toiminnassa ja maksaminen ei tällä hetkellä onnistu. Tilannetta tutkitaan. Tiedotamme asiasta lisää, kun saamme lisätietoa", MobilePay kertoo asiasta Facebook-tilillään.Klo 19.30 MobilePay ilmoitti, että palvelu toimii jälleen normaalisti.
Iloisia uutisia - MobilePay toimii jälleen normaalisti. Emme harmillisesti osaa vielä kertoa tarkasti, kuinka pian katevaraukset purkaantuvat. Niiden korjaus on kuitenkin jo käynnissä ja parhaat asiantuntijamme huhkivat asian kimpussa täydellä teholla", MobilePay kommentoi tilannetta sosiaalisessa mediassa.Seuraamme tilannetta ja päivitämme tiedot tähän artikkeliin.

Päivitetty klo 21.05. Palvelu toimii jälleen normaalisti.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.