Apple paljasti Shot on iPhone -kuvakilpailun voittajat

Matti Robinson

Apple paljasti Shot on iPhone -kuvakilpailun voittajat
Apple on vuosi toisensa jälkeen tarjonnut älypuhelimissaan erinomaisia kameroita. Yhtiö on myös ollut erittäin hyvä promoamaan kameroidensa kykyjä ammattilaisten, kilpailujen ja muun oheistuotannon avulla.

Vaikka cupertinolaisjätti ei ole tunnettu kameroidensa ominaisuuskirjosta, niin sen helppokäyttöisillä älypuhelinkameroilla on aina saanut hyviä kuvia. Tämä näkyy myös juuri julkaistun Shot on iPhone -kilpailun voittajien otoksista.

Tämänkertainen kilpailu keskittyi nimenomaan makro- eli lähikuviin, ja Apple paljasti eilen kaikki kymmenen voittajaa. Kuten olettaa saattaa, niin kuvat on otettu Applen tämän hetken lippulaivamalleilla iPhone 13 Pro:lla ja iPhone 13 Pro Max:lla.
Tuomaristo valitsi voittajia kaikkiaan kuudesta eri maasta, joita olivat Kiina, Unkari, Intia, Italia, Espanja, Thaimaa ja Yhdysvallat. Kohteeksi valikoitui mm. Kiinanruusun kukka, kostea hämähäkinverkko, mansikka soodassa ja lumihiutaleet koirankarvoissa.

Apple kertoo julkaisevansa kuvia oman sivustonsa lisäksi Instagramissa sekä tiettyjen kaupunkien kadunvarsimainoksissa. Kaikki kymmenen voittajakuvaa löytyvät Applen julkaisusta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.