Apple paljasti Shot on iPhone -kuvakilpailun voittajat

Matti Robinson

Apple paljasti Shot on iPhone -kuvakilpailun voittajat
Apple on vuosi toisensa jälkeen tarjonnut älypuhelimissaan erinomaisia kameroita. Yhtiö on myös ollut erittäin hyvä promoamaan kameroidensa kykyjä ammattilaisten, kilpailujen ja muun oheistuotannon avulla.

Vaikka cupertinolaisjätti ei ole tunnettu kameroidensa ominaisuuskirjosta, niin sen helppokäyttöisillä älypuhelinkameroilla on aina saanut hyviä kuvia. Tämä näkyy myös juuri julkaistun Shot on iPhone -kilpailun voittajien otoksista.

Tämänkertainen kilpailu keskittyi nimenomaan makro- eli lähikuviin, ja Apple paljasti eilen kaikki kymmenen voittajaa. Kuten olettaa saattaa, niin kuvat on otettu Applen tämän hetken lippulaivamalleilla iPhone 13 Pro:lla ja iPhone 13 Pro Max:lla.
Tuomaristo valitsi voittajia kaikkiaan kuudesta eri maasta, joita olivat Kiina, Unkari, Intia, Italia, Espanja, Thaimaa ja Yhdysvallat. Kohteeksi valikoitui mm. Kiinanruusun kukka, kostea hämähäkinverkko, mansikka soodassa ja lumihiutaleet koirankarvoissa.

Apple kertoo julkaisevansa kuvia oman sivustonsa lisäksi Instagramissa sekä tiettyjen kaupunkien kadunvarsimainoksissa. Kaikki kymmenen voittajakuvaa löytyvät Applen julkaisusta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.