Tampere-Pirkkalan lentoasemalla pysäköinnin voi nyt maksaa älypuhelimella

Janne Yli-Korhonen

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla pysäköinnin voi nyt maksaa älypuhelimella
Lentoasemayhtiö Finavia on ottanut Tampere-Pirkkalan lentoasemalla käyttöön pysäköinnin mobiilimaksamisen toukokuun alusta alkaen.

"Kehitämme jatkuvasti lentoasemamme asiakaskokemusta. Mobiilimaksaminen sujuvoittaa sekä lennolle lähtöä että kotiin paluuta", sanoo Tampere-Pirkkalan lentoasemanpäällikkö Mari Nurminen Finaviasta.Maksaminen onnistuu älypuhelimella Parkman-, Easypark- ja Moovy-sovelluksilla. Sovelluksen lisäksi pysäköinnin voi edelleenkin maksaa myös maksukortilla.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta. Pysäköinti maksetaan aina ennakkoon joko sovelluksella tai maksuautomaatilla.

Sovelluksella maksamalla säästää myös hieman rahaa, sillä sovelluksella maksamalla saa alennusta. Alennus vaihtelee vuorokauden ajan ja viikonpäivien mukaan. Keskimäärin alennus on noin 10 prosenttia.

Lisäksi sovellus tuo joustavuutta pysäköintiin, sillä sovelluksella voi pidentää pysäköintiaikaa, mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat.
Mobiilimaksaminen Parkman-, Easypark-, ja Moovy-sovelluksilla on Tampere-Pirkkalan lisäksi käytössä monilla muillakin Finavian lentoasemilla kuten Oulussa, Vaasassa, Rovaniemellä, Kuopiossa ja Turussa.

Finavia huomauttaa, että ensimmäiset 30 minuuttia ovat ilmaista pysäköintiaikaa. Tätä voi hyödyntää esimerkiksi matkustajia noudettaessa lentoasemalta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.