Apex Legends Mobile -peli julkaistiin mobiililaitteille

Janne Yli-Korhonen

Apex Legends Mobile -peli julkaistiin mobiililaitteille
Respanwnin kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema suosittu battle royale-genren Apex Legends -peli on saanut oman mobiiliversion. Alkuperäisesti Apex Legends julkaistiin PC:lle ja konsoleille vuonna 2019.

Apex Legends -mobiiliversio kulkee nimellä Apex Legends Mobile. Se tulee pelattavaksi Android- ja iOS-laitteilla 17. toukokuuta alkaen.

Pelin mobiiliversiota pelaavat eivät kohtaa pelissä PC- tai konsolipelaajia. Mobiilipelaajat pelaavat muita Android- ja iOS-käyttäjiä vastaan.

Apex Legends Mobile muistuttaa PC- ja konsoliversion peliä, mutta on kuitenkin täysin erillinen versio ja luotu juurikin mobiililaitteita varten.

Mobiiliversio sisältää omaa sisältöä, kuten kartan ja hahmot. Apex Legends Mobile on ilmainen, mutta rahalla saa hankittua hahmolle kosmeettisia esineitä.Mobiiliversiossa ohjaaminen tapahtuu näytöllä näkyvien painikkeiden avulla, mutta peli tukee myös erillisiä ohjaimia.Pelaamista varten Android-laitteessa tulee olla vähintään Snapdragon 435/ Hisilicon Kirin 650/ Mediatek Helio P20/ Exynos 7420 -suoritin, 4 gigatavua vapaata tallennustilaa ja vähintää 2 gigatavua RAM-muistia. iOS-laitteiden osalta pelaaminen onnistuu iPhone 6S:llä tai uudemmilla laitteilla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.