Vuoto: iPhone 15 Pro saa USB-C-liittimen

Puhelinvertailu

Vuoto: iPhone 15 Pro saa USB-C-liittimen
Californian ylpeys Apple on vuosien saatossa ollut vastarannan kiiski useiden teknologia standardien kohdalla. Erityisen merkityksellinen näistä on latausliitäntä, joka on vaihdellut Applen laitteissa erilaisten poropietari-vaihtoehtojen välillä.

Vuosien ajan Apple on suosinut mobiililaitteissaan Lightning-liitäntää, mutta hiljattain se on siirtynyt iPad-malleissaan USB-C-liitäntään, jota käyttävät nykyisin valtaosa muista valmistajien (erityisesti arvokkaammista) malleista.

Pian on myös iPhonen vuoro, kertoo vuoto. Vuoto tulee LeaksApplePro-nimiseltä Twitter-tililtä, jonka mukaan Lightning-liitännän loppu on lähellä. Sen mukaan iPhone 15 -malli saa USB-C:n Pro-mallin osalta, mutta vielä tällöinkin perusmallissa on vielä Lightning.

Mikäli tämänvuotiset mallit kantavat nimeä iPhone 14, niin olettaa sopii, että vuoto käsittelee vuoden 2023 -mallistoa. Samaisen vuodon mukaan iPhone 16:ssa ei nähdä lainkaan Lightning-liitäntää.Vuoto tulee sopivasti samalla viikolla, kun EU:ssa on viety hyväksyttäväksi direktiivi, jossa USB-C-latauksesta tehdään pakollista lähes kaikissa elektroniikkalaitteissa.

Vuodossa ei kuitenkaan käsitellä tämänvuotisia malleja lainkaan, mutta mikäli vuodon tiedot ovat oikein, niin se tarkoittaisi, että ainakaan perusmallissa tänä vuonna ei vielä nähdä USB-C:tä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 IV – hinta laskenut -24%

Sony Xperia 5 IV
719 € Dustin Home
937 € CDON
982 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 945 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
410 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.