Galaxy S22 -mallit saivat kaikessa hiljaisuudessa useita parannuksia kameraan

Puhelinvertailu

Galaxy S22 -mallit saivat kaikessa hiljaisuudessa useita parannuksia kameraan
Samsung on julkaissut sen lippulaivamallistolle uuden päivityksen, joka toi kaikessa hiljaisuudessa parannuksia myös kameraan.

Galaxy S22 -mallistolle julkaistu viimeisin tietoturvapäivitys sisälsi myös muita uudistuksia, kertoo PhoneArena.

Sivuston mukaan isohko 1,7 gigatavun päivitys sisältää muutakin kuin Samsungin muutoslokissa mainitsemia tylsiä järjestelmään ja tietoturvaan tehtyjä parannuksia.

Se bongasi Samsungin viralliselta foorumilta ketjun, jossa moderaattori kertoi kesäkuun päivityksen mukana tulleista piilotetuista ominaisuuksista.

Sen mukaan kaikki S22-mallit ovat saaneet muutoksia kameraohjelmistoon. Still-kuvien terävöitystä on säädetty luonnollisempaan suuntaan, jolla on pyritty korjaamaan kameran yliterävöitystä. Lisäksi kontrastiin on tehty pieniä parannuksia.Myös erityisesti lemmikkien kuvaamiseen on tehty väribalanssiin vaikuttavia muutoksia, jotta kuvat olisivat luonnollisempia. Suurin näistä muutoksista on ollut parannettu automaattinen valkotasapaino.

Potrettimoodin pitäisi toimia päivityksen jälkeen paremmin ja muistinhallintaa on optimoitu, jonka pitäisi vaikuttaa videotallennukseen. Lisäksi bugi, jossa kuvia ei voinut ottaa Single Take -kuvien jälkeen on korjattu.

Mikäli olet ladannut S22-puhelimeesi kesäkuun tietoturvapäivitykset, niin nämä uudistukset ovat todennäköisesti jo laitteessasi. Mikäli päivitystä ei ole ladattu, niin sen voi asentaa manuaalisesti asetuksista ohjelmistopäivitysosiosta.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Samsung Galaxy Note20 Ultra – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy Note20 Ultra
599 € Teleoutlet
945 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 966 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -28%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
97 € Hobby Hall
103 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 95 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -21%

Motorola Defy (2021)
232 € CDON
329 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 293 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.