Garmin Venu Sq 2 -kellot tarjoavat nyt AMOLED-näytön ja paremman akunkeston

Janne Yli-Korhonen

Garmin Venu Sq 2 -kellot tarjoavat nyt AMOLED-näytön ja paremman akunkeston
Garmin julkaisi Venu Sq 2- ja Venu Sq 2 Music-GPS-älykellot, joissa on kattavasti hyvinvoinnin seuranta- ja liikuntaominaisuuksia.

"Venu Sq 2 on suunniteltu pysymään vauhdissa mukana riippumatta siitä, mitä päivä kulloinkin tuo tullessaan", kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. "Venu Sq 2:ssa on kaikki suositut hyvinvointi- ja liikuntaominaisuudet, älykkäät ilmoitukset ja erinomainen akun kesto – kohtuuhintaan."Sq 2 ja Sq 2 Music ovat jatkoa vuoden 2020 Sq- ja Sq Music -malleille.

Vertaa:Merkittävimmät erot löytyvät näytöstä ja akunkestosta.

Uusissa malleissa käytetään nyt AMOLED-tekniikkaa. Näyttö on kooltaan 1,4-tuumainen ja tarkkuus on 320 x 360.

Edeltäjämalleissa on LCD-näyttö, joka on hieman pienempi ja tarkkuudeltaan vaatimattomampi.Toinen merkittävä ero on akukesto, sillä uudet mallit lupaavat jopa 11 päivän kestoa, kun edeltäjissä se on 6 päivän luokkaa.

Lisäksi uusissa kelloissa on 28 urheilutilaa, kun edeltäjässä niitä on 23. Uutta on HIIT-treenit.

monta Venu Sq 2 sarjan kelloa vierekkäin

Venu Sq 2 -kellot seuraavat Body Battery -ominaisuuden muodossa energiatasoja. Kehon energiataso tarkistamalla on helppo löytää aktiivisuuteen ja lepoon parhaiten soveltuvat hetket.

Health Snapshot puolestaan tallentaa keskeiset arvot, kuten syke, sykevaihtelu, Pulse Ox, hengitystahti ja stressitaso, 2 minuutin ajan. Muita ominaisuuksia ovat stressin seuranta, unen seuranta ja naisen hyvinvoinnin seuranta.

Kellon näytölle saa Android- tai iOS-puhelimesta ilmoitukset. Kaupan kassalla maksaminen onnistuu Garmin Pay -lähimaksuratkaisulla.

Venu Sq 2- ja Venu Sq 2 Music-kellojen ero on se, että Venu Sq 2 Music -malliin pystyy tallentamaan jopa 500 musiikkikappa­letta, mm. Spotify-, Amazon Music- tai Deezer-soittolistoja.Venu Sq 2 tulee myyntiin Q3/2022 aikana suositushintaan 279 euroa seuraavissa väreissä: hiilenharmaa/tummanharmaa, valkoinen/vaalea kullansävy ja viileänmintunsävy/metallinen mintun­vihreä.

Venu Sq 2 Music suositushintaan 309 euroa seuraavissa väreissä: musta/tummanharmaa, norsunluu/punertava kullansävy ja vaaleanharmaa (French grey)/ vaalea kullansävy.

Hinnat ovat jonkin verran nousseet, sillä edeltäjämallit tulivat saataville 219 ja 269 euron hinnoilla.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.