Coros julkaisi pitkää akunkestoa tarjoavat Apex 2- ja Apex 2 Pro -urheilukellot

Janne Yli-Korhonen

Coros julkaisi pitkää akunkestoa tarjoavat Apex 2- ja Apex 2 Pro -urheilukellot
Kiinalainen Coros julkaisi uuden sukupolven Apex 2- ja Apex 2 Pro -urheilukellot. Nämä kellot tarjoavat edeltäjämalleihin verratessa parempaa akunkestoa ja tarkempaa sykemittausta.

Apex 2:n rungon leveys on 43 millimetriä ja kello painaa 42 grammaa. Apex 2 Pro on puolestaan suurempi 47 millimetrin rungon ja 53 gramman painon myötä. Kellon runko on kummassakin titaania.

Pienemmässä mallissa on 1.2-tuumainen näyttö, kun suuremmassa on 1.3-tuumainen näyttö. Kummassakin käytetään LCD-tekniikkaa ja näytöt tukevat kosketusta. Näytöt ovat saaneet suojaksi safiirilasin.

Laitteen käyttöjärjestelmän ohjaaminen onnistuu myös esimerkiksi urheilusuorituksen aikana kolmen painikkeen avulla.

Apex 2 Pro kellon kyljessä on kolme painikettaLisäksi kaksikko eroaa sisäisen tallennustilan suhteen. Apex 2:ssa on 8 gigatavua tallennustilaa, kun taas Pro-versiossa sitä on peräti 32 gigatavua. Tallennustilaa voi hyödyntää MP3-kappaleiden tallentamiseen.

Erilaisia harjoituksia on tarjolla on yli 200 kappaletta. Kellon sykemittari on nyt uusittu ja se on entistä tarkempi. Lisäksi kello osaa seurata esimerkiksi unenlaatua ja palautumista.

Apex 2 Pro kellon sykemittari

Kelloissa on panostettu etenkin akunkestoon.

Älykellotilassa Apex 2 tarjoaa virtaa jopa 13 päiväksi, kun Pro-mallissa virtaa riittää jopa 30 päiväksi.

Tavallisessa GPS-tilassa virtaa riittää 45 tunniksi tai Pron kohdalla jopa 75 tunniksi. Kellot tarjoavat myös tehokkaampaa ja tarkempaa paikannusta, mutta nämä kuluttavat virtaa selvästi enemmän.Kellot ovat nyt saatavilla. Apex 2 maksaa 499 euroa ja Apex 2 Pro 599 euroa. Suomessa nämä kellot ovat saatavilla ainakin Keskisen Kellon kautta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Realme C21-Y – hinta laskenut -24%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.